Ga naar inhoud

inenting

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

inenting's prestaties

  1. Ik heb de videokaart vervangen door de msi kaart maar de behuizing die u hebt gekozen heeft helaas geen usb 3.0 en ik heb een external schijf met usb 3.0 die ik wil gaan gebruiken en ik wil ook wel graag de fan die u heeft gekozen gebruiken maar ik wil wel graag een kleine behuizing met usb 3.0. Linkje voor nieuwe configuratie Ik heb ook de hdd weggehaald omdat we hier op werk toch er zoveel hebben en kan ik misschien gewoon een raid configuratie doen met paar 500gb schijven. Heel erg bedankt wat u voor me heeft gedaan tot nu toe. - - - Updated - - - EDIT: Mijn laptop heeft full wifi signaal op mijn kamer en het is maar een laptopje van 600 euro uit 2013 dus er is een kans dat het het wel haalt. Zo niet dan ga ik experimenteren met powerlines.
  2. EDIT: Er staat ook nog dat ik een 6pin en 8 pin psu nodig heb voor de videokaart, maar is de psu die nu in mijn lijst staat goed genoeg daarvoor?
  3. Dankjewel voor het helpen. Ik heb ook nog even met vrienden overlegd en wij kwamen op dit uit: Klik hier Nou wou ik nog vragen of de wireless chip die u hebt gekozen sterk genoeg is om door 3-5 muren heen te gaan en een afstand van 10 tot 15 meter. En ik heb ook een ander case gekozen op basis van reviews van mijn vrienden. En ram heb ik ook verwisseld omdat mijn vrienden zeiden dat het beter is maar wat is het verschil tussen crucial ballistix sport en tactical? Ik heb ook de moederbord en fan verwisseld met 1 die mijn vriend heeft en dvd speler weggelaten omdat ik er ook nog 1 heb in een oude pc.
  4. Oh ja sorry had dat even niet gezien. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Gaming Wat is mijn budget? - 1000 euro (Kan 1200 maar alleen als het echt nodig is) Een merkcomputer of een samenstelling? - Samenstelling Ga ik overklokken? - Nee Ga ik later upgraden? - Ja Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - USB 3.0 & Wifi Ga ik zelf assembleren? - Ja Heb ik een besturingssysteem nodig? - Ik heb een Windows 8.1 pro en 7 pro license key van dreamspark Ga ik zelf installeren? - Ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Uiterlijk maakt niet uit zolang het goed is Heb ik nog randapparatuur nodig? - Nee Heb ik specifieke wensen? - Niet echt Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Ik woon in Nederland, zolang het naar Amsterdam kan gestuurd worden en een betrouwbaar is vind ik alles goed.
  5. Hallo, Ik wil graag een eigen gaming pc inelkaar zetten maar omdat dit mijn eerste keer is heb ik geen idee wat past en wat niet. Mijn budget is zo rond de 1000 euro (max 1200 maar liefst gewoon rond de 1000). Ik wil graag de componenten naar Nederland - Amsterdam kunnen sturen. Dit is wat ik ongeveer wil: CPU: Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor CPU koeling: Cooler Master Hyper212 Evo, Actieve CPU koeler (PWM-aansluiting, Retail) Moederbord: Gigabyte GA-H97-GAMING 3 ATX LGA1150 Motherboard Werkgeheugen: 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory Hardeschijf: 1TB 7200rpm HDD (120/240GB SSD krijg ik gratis) Videokaart: GTX 970 Voeding: Geen idee hoeveel ik ongeveer nodig heb maar gok tussen de 400 en 600 Geluidskaart: Asus Xonar DGX 24-bit 96 KHz Sound Card Netwerkkaart: (Ik wil graag 1 die draadloos is omdat ik geen kabel van mijn router naar mijn kamer kan trekken) TP-Link TL-WDN4800 802.11a/b/g/n PCI-Express x1 Wi-Fi Adapter Behuizing: Kies alstublieft een goeie voor mij Voor de rest weet ik niet wat ik nog meer nodig zal hebben. Als het nog steeds onduidelijk is wat ik hoop dat jullie voor mij graag doen is: Ik wil graag dat jullie mij helpen met een gaming pc in elkaar te zetten door me te laten weten of de componenten die ik heb gekozen goed zijn of er iets beters is zonder dat ik teveel over mijn budget heen ga. Alvast bedankt. Groetjes, Ali
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.