Ga naar inhoud

Little Judas

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Little Judas

  1. Geen verbetering... Tja, tenzij er nog oplossingen zijn, zal de batterij toch kapot zijn en zal ik het topic op [opgelost] zetten.
  2. Sorry voor de late reactie. Het probleem doet zich nog steeds voor maar minder frequent. Na enkele keren testen op verschillende momenten wanneer hij volledig opgeladen is (geen probleem) en wanneer hij niet oplaadt bij lagere percentages (wel een probleem). Nu ben ik nu zekerder dat het daar iets mee te maken heeft. Omdat je zei dat restten kan helpen wanneer de spanning niet goed gemeten wordt zal ik dat morgen eens proberen.
  3. Op mijn laptop staat onderaan een sticker met modelnummer andere info en de datum "oct 2011". De accu is waarschijnlijk van toen. 3 jaar dus. Het zou zeker niet fijn zijn hier €80 aan te moeten geven. Maar toch bedankt om al licht op de zaak te werpen. Bijkomende vraag. Als het dan de accu is. Hoe erg is het voor een SSD om soms uit te vallen. Bij HDD zal je PC na enkele keren problemen geven maar voor een SSD weet ik dit niet. Ik zal er vanaf nu wel op letten maar een mens kan al eens verstrooid zijn... - - - Updated - - - Andere bijkomende vraag. Zou het resetten van de batterij (leeg laten lopen via BIOS) helpen? Of zou het eerder een los contact zijn?
  4. Extra info: deze morgen knipperde het lampje van de oplader terug, ik kon hem niet opstarten zonder netstroom. Ook is het percentage van 80% (dankzij battery Life Extender laadt hij tot 80% op) zojuist op het moment van typen naar 65% gedaald terwijl de oplader insteekt. Wat volgens mij de moment is dat ik de oplader niet meer mag uittrekken. Dit nog al gebeurt sinds het probleem zich voordoet. Heropstarten verhelp dit voor onbepaalde duur.
  5. Hallo, Recent heb ik het probleem dat wanneer ik mijn oplader uittrek, dat mijn laptop uitvalt. Er gebeurt dan het volgende: - Hij start daarna niet meer op. - Het lampje van dat aangeeft of de laptop oplaad of opgeladen is knippert met de kleur van opgeladen. Om hem terug op te starten moet ik de oplader terug insteken, maar ik krijg dan natuurlijk wel altijd het "windows is foutief afgesloten"-scherm. Het vreemde is, indien ik tijdens opstarten of kort na opstarten de oplader uittrek is er geen probleem. Heeft iemand een idee? Het is een Samsung RC730, Windows 7 Home Premium. Ik heb enkele maanden geleden wel een nieuwe oplader moeten aankopen maar die was compatibel. Alvast bedankt, Met vriendelijke groeten Little Judas
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.