Ga naar inhoud

Rise

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rise's prestaties

  1. Harstikke bedankt! Ik ga het markeren als opgelost!
  2. Ik zou trouwens ook wel graag willen weten wat het risico is dat die mensen mijn wachtwoorden e.d. al hebben? Het was al een poosje gaande... Is het misschien aan te raden om alle wachtwoorden te veranderen?
  3. Het bericht over de aanvallers op de verbinding heb ik niet meer gehad. Wel wat rare verbindingsproblemen, dan is 't internet in eens weg, terwijl hetzelfde internet op mijn telefoon nog wel werkt en op de andere computers hier in huis ook. Kan natuurlijk aan mijn laptop liggen of aan de verbinding zelf.. De rest werkt allemaal in ieder geval weer harstikke goed, de malware problemen zijn inderdaad weg, super bedankt!
  4. De CMD start niet meer op bij het opstarten en volgens mij is de meeste troep er wel af.. Ik heb alleen afentoe dat m'n verbinding wat rare trekjes heeft, alsof er toch nog iets is.. Bepaalde websites kan ik dan niet op, of er komt een schermpje dat mijn verbinding niet veilig is en dat er aanvallers op zitten
  5. Hallo, Er zit een virus, malware oid op mijn laptop. Ik merkte het doordat mijn Chrome elke keer proxyservers wou gebruiken, en dat kon ik zelf niet uitzetten. Dat heb ik verholpen, door -no-proxy-server in het doel van m'n Chrome te zetten. Maar het probleem is natuurlijk niet weg. Mijn CMD probeert bij het opstarten steeds C:\Program Files (x86)\RocketTab\Client.exe uit te voeren. Die file heb ik verwijderd, dit gebeurd nu ook niet meer. Maar ondanks dat mijn Chrome geen proxy meer gebruikt en dat RocketTab (wat dat ook mag wezen?) niet meer uitgevoerd word, weet ik bijna zeker dat er nogsteeds rommel op mijn Laptop zit, en dat ze meekijken op m'n pc. Vandaag ging ik naar een webmail en toen kon ik niet op de site omdat er 'aanvallers' op mijn verbinding zaten. Toen ben ik even rond gaan zoeken en kwam ik hier op het forum uit bij: http://www.pc-helpforum.be/f201/chrome-kan-proxy-niet-laden-traag-72703/ Dit lijkt mij precies hetzelfde als wat ik heb, alleen las ik daar in de oplossing dat die oplossing speciaal voor die specifieke PC was, vandaar dat ik even een eigen thread aanmaak om om hulp te vragen. Ik hoop dat u mij kunt helpen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.