Ga naar inhoud

Vipser

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Vipser's prestaties

  1. Ok, e.e.a. lijkt weer naar behoren te werken na het e.e.a. weer geinstalleerd te hebben en bitdefender compleet verwijderd te hebben. Super bedankt! Is er nu nog iets wat ik moet doen ? Hebben jullie verder nog suggesties in welke (gratis) antivirus/malware software ik het beste kan installeren zonder met elkaar in conflict te zijn?
  2. Goedenavond, Ik heb verschillende van de BitDefender Removel tools gedownload (New Total, Total 2013 en de free edition) en gedraaid echter zonder succes. Wanneer ik Windows afsluit krijg ik nog steeds de melding: A problem has occurred in BitDefender Threat Scanner. A file containing error information has been created at C:\Windows\TEMP\BitDefender Threat Scanner.dmp. You are strongly encouraged to send the file to the developers of the application for further investigation of the error. Andere suggesties om dat laatste stukje te verwijderen?
  3. [ATTACH]36859[/ATTACH] Hierbij het volgende logje...even ingepakt omdat t te groot was.. niets te vinden blijkbaar?! cureit.zip
  4. Even weer terug van weggeweest. Probleem is dat ik met de probleem computer niet online kan.... dit is ook het probleem waarom ik deze post begon... Eerdere programmas die ik door dit forum gedownload heb, heb ik dmv usb overgezet naar de probleemcomputer... Dit lijkt met bovenstaand ESET programma niet te werken aangezien dit een online versie is, die vanaf de computer waar hij op moet werken gedownload/ geïnstalleerd moet worden... Zijn er andere opties?
  5. [ATTACH]36784[/ATTACH] Hierbij het volgende logje weer! AdwCleaner[S0].txt
  6. [ATTACH]36781[/ATTACH] Hierbij het logje! zoek-results.txt
  7. Bedankt voor je hulp alvast!log.txt Hierbij het logje... denk ik
  8. Goedendag, Al geruime tijd heb ik op mijn primaire laptop een beperkte internettoegang; oftewel géén internet. Hiervoor heeft deze laptop het op Wifi altijd prima gedaan. Ook nu nog werken andere mobiele apparaten (laptops telefoons etc.) zonder problemen. Ik weet niet of dit er iets mee te maken heeft, maar bij systeemherstel krijg ik de melding "BitDefender Threat Scanner A problem has occured in Bitdefender. A file containing error information has been created at.... etc.". Bitdefender heb ik nooit geïnstalleerd. Na tig keer op OK gedrukt te hebben verdwijnt deze melding... Maar systeemherstel wordt niet afgerond doordat het vastloopt op een bestand; aldus de melding.... Mocht het hele probleem aan BitDefender liggen; dit krijg ik blijkbaar niet helemaal gedeinstalleerd.... Hoor graag welke stappen ik kan ondernemen...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.