Ga naar inhoud

jan64

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jan64's prestaties

  1. ik heb inmiddels een office 2007 van mijn zoon er opgezet en kan nu deze office gebruiken.
  2. Weet nog niet of ik ga terug zetten of de alternatieven ga gebruiken. Bedankt voor de moeite en tijd. Groet Jan.
  3. al s ik in programma,s wil verwijderen of wijzigen krijg ik
  4. een eerder herstelpunt kon ik niet kiezen. melding afb 2 krijg ik als ik bestand medi open melding afb 3 krijg ik als ik bestand met oranje/bestand wil openen
  5. volgens mij niet zelf gemaakt,ik kon het wel altijd openen. ik kan getoonde afbeelding niet openen,want ik krijg dit venster niet.
  6. office was voorgeinstalleerd en heb daar geen code bij Q schijf is aanwezig daar staat Microsoft office click- to-run 2010 (beveiligd) (Q)Als ik aanklikt is deze niet toegangkelijk eerste optie krijg ik een venster dat zegt dat de installatie niet meer werkt
  7. herstel gedaan naar 30/10 zou misschien een update van Adobe flash player (29/10) of apple update (30/10) kunnen zijn. dit is wat ik in programma,s kan vinden.
  8. ik probeer dus een fototje mee te sturen ik krijg bij openen een venster van microsoft office met 3 keusen al aangeschaft online aanschaffen probeerversie
  9. ik kan niet eerder terug als 30-10-2014 heb ik gedaan,nu zijn icoontjes van documenten oranje/rood. als ik deze open krijg ik :
  10. Dat durf ik niet te zeggen,na de spyware viel het op. het is een Aldi cp met office voorgeïnstalleerd . heb dus een remover cd.
  11. Als ik de tips probeer moet ik office verwijderen of wijzigen. dan krijg ik de zelfde foutcode
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.