Ga naar inhoud

hardnax

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hardnax

  1. nee verder geen merkbare problemen meer! Top bedankt. Als er nog merkbare problemen komen. zal ik hiervoor nieuwe topic maken. Voor nu ziet het er uitstekend uit. Bedankt!
  2. scan is klaar. hij zei dat niks was gevonden. Log bestand kon ik nie tuploaden bestand was te groot. en als ik de tekst wil kopieren in reactie bericht loopt het vast en krijg ik met geen response ofzo.
  3. scan is gestart. Deze kreeg ik trouwens bij configuratuescherm
  4. in configuratie kan ik hem niet verwijderen iets met cant find path ofzo. en bij avast geeft die aan mislukt. hier een foto van avast
  5. had een scan gedaan maar prongelijk had ik het afgesloten kreeg even later een logje. daarna nogmaals de script uitgevoerd. Eerst deze [ATTACH]37056[/ATTACH] 2e scan [ATTACH]37057[/ATTACH] zoek-results2014-11-03-151858.log zoek-results.log
  6. ik ga ermee aan de slag. hij is nu aan het scannen
  7. avast geeft nog steeds aan bij browser cleanup bij google chrome ''quickshare widget''
  8. [ATTACH]37033[/ATTACH] hier het logje zoek-results.log
  9. oke top ! alles is uptodate. heb alleen nog 1 klein dingetje. avast geeft aan voor browser plugin om te verwijderen. Quikshare widget. zodra ik dit wil verwijderen geeft die aan dat het mislukt is en via configuratie scherm lukt het ook niet.
  10. Tot zover super bedankt. Had nog wel een vraagje. Welk virusprogamma raadt u aan?
  11. volgens mij al wel beter. kreeg ook vooral pop ups reclame en balkjes met in het engels van blabla virussen. en dat de laptop heel traag werd. Zijn er nog meer dingen wat we kunnen doen en kunnen opschonen.
  12. [ATTACH]37029[/ATTACH] hier het logje zoek-results.log
  13. hier het logje [ATTACH]37025[/ATTACH] MBAM.txt
  14. toppie! Hier het logje van adw [ATTACH]37017[/ATTACH] AdwCleaner[S0].txt
  15. Hallo In een vorig topic hebben jullie geholpen mijn eigen laptop virusvrij te maken. Hierbij wil ik vragen of jullie ook kunnen helpen om de laptop van vriendin virusvrij te maken. Deze laptop zou meer rotzooi hebben. Hierbij het RSIT logje [ATTACH]37016[/ATTACH] log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.