Ga naar inhoud

Samantha

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Samantha

  1. Goedemiddag, Ik heb een nieuwe laptop besteld die morgen binnen zal komen. Mijn andere was namelijk gecrasht ondanks dat hij zo oud nog niet was maar mijn zoontje van alles binnen trok via spelletjes. Nu is het zo dat hij geen toegang meer krijgt tot mijn laptop maar toch vraag ik mij af wat ik nu het beste kan installeren aan virus/spy en malware programma's om mijn laptop schoon te houden??? Het liefst goede gratis programma's omdat ik simpelweg niet de financiële middelen heb voor dure programma's. Wat raden jullie aan? Alvast bedankt!
  2. [ATTACH]36844[/ATTACH] Bedankt voor uw reactie ik heb het bovenstaande gedaan en bijgevoegd log.txt
  3. Goedemiddag Ik heb nog niet zo heel lang geleden een laptop gekocht (packard bell Easynote TE) maar echt veel plezier heb ik er nog niet van gehad. Telkens als ik een internet pagina open loopt deze heel traag en word er vaak een lang lopend script aangegeven. Ik heb dit probleem op zowel de gewone IE maar ook op Chrome en Firefox. Heb Avast als virusscan en nu verschillende male en spyware programma's geprobeerd maar mijn internet blijft traag, de scripts aangeven en soms opent hij niet eens de internet pagina's. De hele laptop lijkt niet erg snel te werken. Ik heb van alles gegoogled en geprobeerd maar heb daar gewoon te weinig verstand van. Ik weet dus ook niet of mijn vraag hier goed is maar dat hoor ik dan wel Alvast bedankt voor het mee denken!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.