Ga naar inhoud

Ptr

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ptr

  1. Ik heb het een tijdje aangekeken, en een en ander lijkt inderdaad verbeterd. Toch blijft een en ander af en toe wat traag, ook bijvoorbeeld als ik in Word werk. Dan denk ik toch: raar. Maar echt heel erg bedankt voor alle hulp. Ik zal een donatie overwegen.
  2. Hm, na deïnstallatie vind ik dat bestandje niet meer terug in die map of ergens anders. Kan dat kloppen? Ik heb Chrome nu wel opnieuw geïnstalleerd.
  3. Hm, ik kan in beide paden helaas geen Appdata vinden. Zou het ook ergens anders kunnen staan?
  4. Die Hola plug-in is op zich wel fijn, die zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld de Amerikaanse versie van Netflix kunt bereiken op je browser. Maar ik heb hem uitgezet, wie weet heeft hij negatieve bij-effecten. Dank ook voor de McAfee removal tool! Die versie is al lang verlopen, en ik kreeg hem maar niet eraf. Ik heb het idee dat alles nu wel iets soepeler loopt door alle maatregelen, alleen heb ik nog niet het 'aha'-effect gehad dat alles opeens normaal gaat. Soms duurt het nog steeds even voordat woorden in het scherm verschijnen. Is er nog meer dat ik kan doen? Of is er nu wel zeker dat er geen rare malware op de achtergrond meeloopt? Hartelijk dank in ieder geval voor alle hulp! Dit is echt een topforum!
  5. http://speccy.piriform.com/results/5woHUawKSBOtVys7Z1OkWTe Tweede poging!
  6. http://speccy.piriform.com/results/dN6iePKBBVr***f7eYbWFyo
  7. Ik heb Chrome opnieuw geïnstalleerd, maar helaas blijft het een en ander erg langzaam gaan. Waar zou het nog meer aan kunnen liggen?
  8. Bij vlagen nog steeds traag, al heb ik wel het idee dat het ietwat verbeterd is! Maar bijvoorbeeld opstarten of het laden van een foto duurt buitensporig traag, raar!
  9. [ATTACH]37081[/ATTACH] zoek-results.log
  10. Ik heb de nieuwste Java geïnstalleerd (gek genoeg kon ik in mijn configuratiescherm geen oudere versies terugvinden, dus heb die niet kunnen verwijderen). Dank! Ik stel me zo voor dat Chrome iets sneller loopt, maar het laat helaas nog steeds wel wat te wensen over...
  11. [ATTACH]36937[/ATTACH] zoek-results.txt
  12. [ATTACH]36908[/ATTACH] - - - Updated - - - Bij dezen:)! log.txt
  13. Hallo! Ik heb eigenlijk hetzelfde probleem als beschreven in dit topic: http://www.pc-helpforum.be/f184/google-chrome-werkt-verschikkelijk-traag-69488/ Chrome is bij wijlen ontzettend traag, in het laden van websites maar ook in het bijvoorbeeld typen van deze tekst. Ik heb er ook last van in Word, maar voornamelijk als Chrome openstaat. De gebruiker in het genoemde topic kreeg een oplossing op maat. Ik heb CCleaner al gebruikt, maar zou er nog meer troep op mijn systeem zitten? De laptop die ik gebruik is tamelijk nieuw... Ik ben benieuwd of ik geholpen kan worden. Alvast veel dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.