Ga naar inhoud

j3rr3

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

j3rr3's prestaties

  1. nee want ik heb effectief verbinding met de wifi als dit probleem hem voor doet. Ik heb dit zelf als ik de kabel rechtstreeks inplug.
  2. hey stegisoft Ja deze staat op automatisch.
  3. jeps dit is als ik geen verbinding heb.
  4. hallo iedereen, Ik heb 4 weken geleden een nieuwe laptop gekocht een asus X750L. Nu telkens hij in slaapstand wordt gezet en terug opgestart wordt heb ik geen internet toegang meer. Hij maakt wel verbinding met de WIFI maar ik krijg geen internet toegang. Nu heb ik al veel geprobeerd zoals: Het updaten van de drivers die zijn allemaal up to date, een ipconfig /renuw , /release ,... voor nieuwe IP adres aan te vragen maar dit kan hij niet doen omdat media disconnected is, het uitzetten van de functie als hij in slaapstand gaat dat de netwerk adapter volledig wordt uitgeschakeld. ik heb wel screen shots genomen van de ipconfig , daar geeft hij mij wel een verkeerd IP adres het enigste dat ik telkens moet doen om terug om internet te geraken is mijn laptop volledig heropstarten. Dit probleem doet zich overal voor zowel thuis als in de les als op het werk dus ligt het ook niet aan de modem van de internetprovider. in de bijlagen vindt men de screen shots hopelijk kunnen jullie mij helpen. greets
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.