Ga naar inhoud

leeuwtje45

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over leeuwtje45

  • Verjaardag 15-08-1959

leeuwtje45's prestaties

  1. hey Darthia... Bedankt voor de hulp maar het lukt me niet.
  2. Hey Robke... Bedankt voor je reactie en sorry dat ik zo laat reageer,maar ik zie dan een map zoals je een embleem ziet van een onbestaande internet page.
  3. Hey Robke. Als ik mijn harde schijf aansluit, op de ene pc dan toont hij dat er iets nieuws is aangesloten en als ik dan ga kijken naar deze computer dan toont hij een map maar een foutieve...is niet de opslagmap. Sorry als ik mss iets te onduidelijk over kom maar weet anders niet hoe hezt te beschrijven. Vele groetjes en alvast terug bedankt."Leeuwtje45"
  4. Beste moderatoren en helpende vrienden,alvast bedankt dat u me wilt opnemen in jullie forum en ook bedankt op voorhand voor jullie eventuele hulp. Groetjes Leeuwtje45.
  5. Geachte moderatoren,Beste vrienden helpers. Ik heb onlangs een externe harde schijf aangekocht van 1TB. Maar ik heb daar een probleem mee...NL:hoe komt het dat de ene pc die niet herkent :viking:en mijn oudere pc dan weer wel? Groetjes Leeuwtje45.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.