Ga naar inhoud

vrcarolien

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vrcarolien

  1. + als ik de link invoer die in de handleiding staat om problemen op te lossen (http://192.168.10.1), opent hij niet, of opent een portaalsite van proximus, terwijl ik aangesloten ben bij telenet...
  2. Premier Homeline WR01 - - - Updated - - - Wat ik wel gemerkt heb is dat er niet staat dat de beveiligingssleutel niet klopt (wat wel het geval is als ik echt de foute ingeef), maar dat er gewoon staat 'kan niet verbinden'.
  3. Hallo Een tijd geleden hebben wij een wifi repeater aangeschaft. Omdat de installatie niet lukte is deze al snel in de kast belandt, maar omdat ik geen wifi heb op de plaats waar ik studeer, wou ik 'm vandaag nog eens proberen installeren. Hij is verbonden via WPS, de installatie leek eerst goed te gaan, alle lampjes brandden etc. Ik zag op mijn laptop een nieuw netwerk verschijnen, 'Wifi1', omdat dit er eerder niet opstond, ga ik ervan uit dat dit het netwerk van de repeater is. Bij het verbinden gaf ik het wachtwoord van de modem (telenet) in, in de handleiding stond dat dit wachtwoord zou werken. Mijn laptop wilt echter geen verbinding maken, dus ik ga ervan uit dat het wachtwoord fout is. Heb het ook al met mijn iPhone geprobeerd maar zelfde verhaal. Is er iemand die wijs wordt uit mijn uitleg en een oplossing weet voor mijn probleem? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.