Ga naar inhoud

CelineL

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door CelineL

  1. Je had gelijk! Office is intussen geïnstalleerd, maar verschijnt wel nergens op mijn bureaublad nu. Ik weet dat ik nog een licentiesleutel moet ingeven maar vind Office nu nergens terug. Nochtans staat het al op mijn computer want als ik naar configuratiescherm ga en bij "Programma's" kijk, staat hij er wel tussen. Heb mijn computer ook al eens opnieuw opgestart maar dat verandert precies niets.
  2. De eerste foto is het volledige bestandenpakket. In elke aparte map bevinden zich dan nog ongeveer 4 bestandjes (foto 2). Ik denk dat ik verder heb gedaan wat de site van Academicdownload voorschrijft maar ik weet niet goed of het bestand automatisch omgezet is geweest in een ISO-bestand... - - - Updated - - - Oh en ik had eerst de 32bit-versie gedownload maar toen die niet bleek te werken heb ik ook de 64bit-versie gedownload. Ik heb bij beiden hetzelfde probleem...
  3. Ik downloadde een Microsoft Office-pakket voor studenten recent via de site van Academicdownload. De bestanden staan ondertussen wel op mijn computer, maar de installatie wil niet starten. Wanneer ik, zoals de instructies mij vertellen, op 'setup' klik, wordt er een tabblad geopend met een lijst codes. De installatie blijft echter uit. Wat kan ik hier aan doen? Ik voeg een afbeelding bij met de codes, zo wordt het probleem misschien duidelijker.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.