Ga naar inhoud

Drake

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Drake

  1. Beste Clarkie excuus voor de late reactie maar toen ik je bericht las over dat geheugen dacht ik meteen dat zal het probleem zijn, en ja hoor hij doet het ik heb die er later bij gedaan maar heeft toch voor een probleem gezorgd helaas. Nu 2 nieuwe bankjes gekocht van 4gb en hij doet het perfect. Bedankt voor je hulp en reacties. Mvg Drake
  2. Moet inderdaad wel op een toets drukken om veder te gaan. Bij deze http://speccy.piriform.com/results/iVbTK66VEKhWCb3fl5VuMwy Laptop Toshiba Satellite c660-1n6 Voor de rest staat er niks op de laptop.
  3. Er zit momenteel windows 7 op en ik heb windows 8 aangeschaft omdat ik daar naar wil overstappen. Problemen zijn er niet. Heb het gedaan zoals in de link maar k krijg dat scherm om de taal te selecteren niet eens helaas.
  4. goedendag, Ik probeer windows 8.1 pro op me pc te installeren (clean install) maar telkens als de blauwe windows vlag te voorschijn komt valt me laptop uit. Heb het al geprobeerd met een dvd origineel en ook met een usb stick maar bij beide gebeurt het. heeft iemand misschien een idee hoe dat kan? want ik kom er helaas niet meer uit. Bedankt . Gr drake
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.