Ga naar inhoud

bazzzzzzz

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bazzzzzzz's prestaties

  1. Bedankt @stegisoft en @Thedarkness voor het reageren. Dan ga ik maar doorsparen voor een game-pc.... jammer dat het niet kan. deze pc is nogsteeds goed, alleen niet super geschikt voor gamen . bdeankt voor het reageren!!
  2. Hallo allemaal, Ik heb een vraag, ik wil mijn acer veriton n282g graag uitbereiden met een betere graphics card. ik game veel op mijn pc en daar is een goede graphics card voor nodig. het probleem is dat de pc zo klein is dat er geen één andere videokaart in past! Ik zou dus graag de inhoud in een nieuwe behuizing willen zetten, maar ik weet niet of dit kan. ik zou bijvoorbeeld ook graag meer internal ram willen en daar is dus meer ruimte voor nodig. Kan ik mijn pc in een grotere kast zetten zodat ik betere hardware kan instaleren?? Foto's van mijn pc: http://content.hwigroup.net/images/products/xl/151935/4/acer_veriton_n282.jpg http://zapp1.staticworld.net/reviews/graphics/products/uploaded/acer_veriton_vn282g_714779_g1.jpg Ik hoop dat ik god duidelijk antwoord krijg en mijn pc kan verbeteren !! Alvast bedankt -Bas Rewinkel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.