Ga naar inhoud

StinoTheBaws

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

StinoTheBaws's prestaties

  1. Hallo. Ik gebruik als eerste beeldscherm een medion en die werkt perfect en is aangesloten met HDMI. Nu probeer ik een tweede beeldscherm aan te sluiten met VGA, het lichtje van het beeldscherm gaat branden maar er staat "No Signal". Als ik naar Control Panel> Hardware and Sound> Display > Change Display Settings, ga dan wordt het tweede beeldscherm niet gedetecteerd. Er komt enkel 2: Display device on VGA Even ter informatie: Ik weet niet zo heel veel van PC's af. Graag hulp
  2. Hallo. Tijdens het gamen wordt de GPU warmer zodat de fans harder beginnen te draaien wat zorgt voor een storend geluid tijdens het gamen. Nu wat ik me afvraag is of er een manier is om het geluid minder te maken zonder nieuwe fans of koelersystemen te kopen. (Bijvoorbeeld opties in een spel zelf zodat de fans minder hard moeten draaien) Alvast bedankt,
  3. Er zit redelijk wat stof in en door te blazen gaat het niet weg, hoe doe ik dit het best ?
  4. Zelfs als het geluid volledig afstaat doet dit probleem zich voor.
  5. Ik heb nu al een tijdje een Turtlebeach PX5. Ik gebruikte hem voor de PS3 en was er zeer blij mee. Ik speel nu geen PS3 meer dus gebruik ik hem voor de PC. Nu als er geluid in de headset komt (muziek, skype,...) komt er altijd een soort geruis mee dat weer stopt als het stil is. Ik vind dit zeer irritant waardoor ik hem niet graag gebruik. Is er iemand die dit ook had en weet hoe je het kan oplossen? Alvast bedankt!
  6. Ik heb onlangs een nieuwe graphic card gekocht namelijk de NVIDIA GTX 760. Sinds ik deze heb gestoken heb ik problemen met men oortjes. Ik hoor steeds een soort geruis wat namelijk zeer irritant is. Wat ik dus gedaan heb is de oortjes via USB aangesloten aan de achterkant van de PC en hier doet het probleem zich niet voor. Maar om zo te spelen zijn de oortjes te kort dus is dit geen optie. Weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn? Het probleem deed zich niet voor met men oude grafische kaart. Alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.