Ga naar inhoud

help

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door help

  1. ik wil niet onbeleefd zijn of tegenwerken want ik waardeer uw hulp echt van harte maar ik ben er 100% zeker van dat dat logje bij mijn niet besmette pc hoort aangezien het volledig buiten de besmette pc is omgegaan en het mij tot dusver nog steeds niet is gelukt RSIT op de besmette pc te zetten. Ook maakt de malware en alles op de andere pc mij niet zo uit, dat is nu mijn prioriteit even niet. mijn vraag is daarom is er een andere mogelijkheid RSIT op de besmette pc te zetten of iets dergelijks inplaats van via een usb-stick, downloaden of via de e-mail verzenden want dit alles werkte niet. alweer gigantich bedankt
  2. beste ik heb mijn pc al eens opgestart op veilige modus dit heeft echter niks geholpen.. voor die andere pc maakt het me allemaal niet zo uit omdat die binnenkort toch weggaat ik wil me vooral richten op de pc waar ik nu mee zit
  3. ja dat kan wel en dat is sowieso het logje wat hier al staat maar het gaat mij nu voornamelijk om mijn besmette pc en het lukt me maar niet om rsit op de pc te krijgen
  4. hoi ik heb het RSIT bestand op mijn niet besmette pc staan maar ik krijg het met geen mogelijk over naar mn besmette pc. ik heb het al met een USB-stick en via de e-mail geprobeerd maar bij beide lukt het niet. ook kan ik op de besmette pc niets meer downloaden.. zijn er nog andere opties rsit op de besmette pc te zetten, want ik kom er zo vlug niet uit. het logje van de niet besmette pc volgt morgen, dit omdat deze pc bijzonder traag is met openen alvast super bedankt!
  5. super bedankt. sorry dat ik het nu pas lees ik ga er meteen mee aan de slag
  6. super bedankt ik ga er meteen mee aan de slag. maar gewoon even een vraagje ik snap niet dat u nu kunt zien wat er mis is met mijn besmette pc want ik het rsit gedowload en gepost via mijn niet besmetten pc dit is dus volledig buiten mijn besmette pc omgegaan. heeft u dan niet de informatie die geldt voor mijn niet besmette pc? of is dit een heel domme vraag (;0 hoop het niet haha) heel erg bedankt voor de tijd die u iedergeval heeft genomen om mijn logje te controleren! super bedankt ik ga het proberen!!
  7. log.txtdit is het logje dat ik met de niet besmette pc heb gedownload en via de niet besmette pc heb geplaatst mijn besmette pc reageerde niet op de usb stick ik weet niet of u hier iets mee kan maar super bedankt wederom!
  8. super bedankt, ik ben er druk mee bezig! ik ben er inmiddels achter dat ik de 64-bit versie heb (microsoft.com) de niet besmette pc is helaas erg traag, het zal daarom nog even duren voordat ik het logje kan verzenden! toch alweer hartelijk bedankt voor uw hulp zover, fantastisch!
  9. ugh het wil allemaal niet lukken kunt u misschien uitleggen of een linkje sturen hoe ik rsit met een usb-stick op deze pc kan zetten ik heb het nu gedowload op een andere pc. daar staan nu 2 bestanden geopene info en log in een kladblok. ik weet alleen niet hoe ik vanaf hier verder moet sorry dat ik zo lastig ben heel erg bedankt voor de hulp zover
  10. is er een andere manier om te controleren of je rsit 32 bit of 64 bit hebt want ook deze snelkoppelingen kan ik niet meer openen?
  11. dankuuu!!! - - - Updated - - - ik ga dat met die USB-stick even proberen
  12. beste ik kan helaas ook niks meer downloaden zodra ik iets gedownload heb en het wil openen komt er in beeld dat deze RSIT.exe niet kan openen omdat deze torrent niet geldig is gecodeerd - - - Updated - - - ik heb zojuist een manier gevonden om weer op het internet te komen, het is een snelkoppeling van ded ccleaner homepage die het nog wel goed doet;0 het probleem is er dus zeker nog wel maar ik kan iedergeval weer op het internet!
  13. Hallo allemaal, ik heb sinds een paar dagen een virus op mijn pc staan waardoor ik amper nog wat kan met mijn computer. hoe het virus erop is gekomen weet ik niet, mijn vraag is of jullie mij kunnen helpen om er vanaf te komen. dit zijn wat kenmerken van het virus: de snelkoppelingen op mijn beginscherm zijn bijna allemaal vervangen door het logo van torrentz wat ook op mijn pc staat. als ik op de snelkoppeling klik word torrentz dan ook geopend, ik kan zo dus niet meer op het internet. als ik iets anders probeer te openen bv. cc cleaner dan komt dit in beeld : probleem met snelkoppeling kenmerk-id niet geregistreerd ook wil dit nog welis in beeld komen er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Installeer een programma of, als dit al is geinstaleerd, maak een koppeling in het onderdeel Standaardprogramma's van het configuratiescherm. als ik mijn pc opstart komt er in beeld dat deze optie niet beschickbaar is (zoiets) met daarboven het logo van playstation. ik hoop heel erg dat jullie me kunnen helpen dit rotvirus te verwijderen want als mijn vader erachter komt dat mijn pc een virus heeft ben ik zwaar de... nou ja je weet wel ;0 alvast super bedankt!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.