Ga naar inhoud

omarac14

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door omarac14

  1. Ik heb geprobeerd wat je zei maar hij doet het nog steeds niet. Ik laat hem 1 van deze weken naar een vriend van mij brengen en dan zal ik het zien Mvg omar baktawar
  2. Hoi kweezie ik ben gister niet aan computer geweest ik laat je het weten wanneer ik heb het gedaan Mvg omar baktawar
  3. Ja dat zal ik doen ik ga vanavond even kijken
  4. Hallo vandaag starte ik mijn pc op (dellgx280) toen kwam er een zwart scherm te staan met de tekst NO BOOT DEVICE AVAIBLE En ik weet echt niet wat ik daar tegen moet. Doen kan iemand me helpen Mvg omar baktawar
  5. Hallo ik heb nu ongeveer een jaar mijn tritton kunai wirelles koptelefoon. Maar nu doet sinds een week of 2 mijn microfoon het niet lijkt zo. Als ik bijvoorbeeld: skype met iemand via mijn COMPUTER dan horen hun mij niet, skype ik via me telefoon met nog steeds deze koptelefoon dan horen ze me wel. En ook net ik was gta 5 online aan t doen ik sluit mijn tritton kunai aan op me ps3 en je raad het al die gene hoort me niet (is een vriend van me) wat kan ik hier tegen doen mvg omar baktawar:hmmmm:
  6. Dankjewel voor je tip - - - Updated - - - Maar ik zelf heb volgens mij gewoon windows 8 gewoon dus niet windows 8.1 is dat een groot probleem??
  7. [ATTACH]37068[/ATTACH] ben net pas begonnen om met een computer om te gaan:adore: Doc1.docx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.