Ga naar inhoud

robertvanorsouw

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

robertvanorsouw's prestaties

  1. Maar dan zegt ie dat het een ongeldig bestand is. Vandaar de printscreens! Iemand die weet wat ik fout doe? - - - Updated - - - [ATTACH]37354[/ATTACH] Denk dat het gelukt is. Het bestand was opgeslagen als .text en moest .txt zijn. Alvast bedankt sfcdetails.txt
  2. er zijn beschadigde bestanden gevonden maar deze kunnen niet allemaal worden gerepareerd. Zie cbs log... maar die log kan ik niet openen?
  3. De oude inventor is weg, maar nog steeds hetzelfde probleem. scannow heb ik al gedaan maar kan het nog wel eens proberen. iemand nog andere ideeen?
  4. Gedaan. Nee inventor start niet mee op. Inventor doet het ook prima. Alles werkt prima totdat ik wil gaan verkennen via inventor zeg maar. ik ga de ouwe inventor even verwijderen!
  5. Nou hij start al op met dit probleem. (Soms, dus gewoon met aanzetten van de laptop) Had t met inventor 2011 ook!
  6. Geachte, Ik heb soms het probleem dat mijn windows verkenner niet werkt. Deze geeft dan een balkje dat hij opnieuw word opgestart. daarna loopt hij weer vast. Op ten duur doet deze het weer. Het grootste probleem zit hem echter erin dat als ik met Autodesk Inventor windows verkenner open. Dat Inventor dan afsluit (ofja verdwijnt). Het is enkel bij het opslaan of het zoeken naar bestanden dus heeft iets met die verkenner fout te maken me dunkt. Hoop dat jullie me verder kunnen helpen. Met vriendelijke groeten, Robert
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.