Ga naar inhoud

Cynthia636

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cynthia636

  1. Kun je die makkelijker achter elkaar plakken dan de verschillende formulieren kopiëren en plakken? Ik zal morgen eens proberen of dat wat is
  2. Helaas mag ik geen logboek toevoegen.. Is het probleem wel duidelijk en is er geen oplossing? Of is niet duidelijk wat ik bedoel?
  3. Oh dat is een goeie maar ik zie geen edit knop.. kun je als newbie je berichten wel editen? Edit: deze kan ik wel aanpassen... mijn titel dus helaas niet..
  4. Hallo, Voor mijn werk ben ik in Word onze onderhoud logboeken aan het aanpassen en ik vroeg mij af of het niet makkelijker kan. We hebben invulformulieren per week, per maand, 2 maandelijks. Dit betekend dat ik een Word bestand heb van 107 pagina's met 5x een week schema, dan 1x maandelijks, 5x week, 1 maandelijks, 2 maandelijks en dan weer opnieuw voor het hele jaar... als ik iets aan wil passen nu in 1 schema moet ik het hele document door om elk schema aan te passen. nu mijn vraag, kent iemand toevallig een programma waarbij je 1x elk schema maakt, en dan bij het printen aan kunt geven welke volgorde en hoe vaak je de schema's uit wilt printen? alvast heel erg bedankt voor het meedenken! m.v.g. Cynthia
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.