Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

STYLUS3530

Lid
 • Aantal items

  113
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over STYLUS3530

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hello Folks Eerst en vooral voor iedereen hier op het forum de beste wensen, maar natuurlijk het belangrijkste een goede gezondheid. Ik heb een Asus Zenpad 8 inch, nu is het zo dat er al Android op geinstalleerd was inclusief de verschillende applicaties. Sinds kort als ik het tablet opzet wil hij Android opnieuw installeren, maar ik wil dit niet, omdat ik enkele spellen erop staan heb die al gespeeld zijn. Hij wil dus de volledige installatie inclusief het instellen van het land opnieuw doen, het is dus alsof ik het Tablet net uit de verpakking gehaald heb. Is het misschien mogelijk dit te omzeilen via een bepaalde toetsencombinatie, zodat ik mijn Android inclusief de spellen terug krijg? Groetjes STYLUS
 2. Dat zou misschien wel kunnen zijn. Bedankt voor de info.
 3. Droske, ik ga dat morgen dadelijk eens proberen en hoop dat het probleem dan opgelost gaat zijn. Natuurlijk zal ik je nadien op de hoogte houden of het gelukt is. Wat ik echter raar vind is dat slechts een PC hiervan last had, de rest kon gewoon via de wifi op internet.
 4. Er staat enkel de telenet modem/router in mijn netwerk, geen access point. De telenet router is een nieuwe versie, namelijk een witte van kleur. Nu heb ik dus de PC de ganse dag laten uitstaan en vanavond terug ingestoken en had dadelijk terug netwerk via WiFi
 5. Hoi Droske Inderdaad dat klopt, het is Windows 10 Home, dat was ik vergeten te vermelden. Internetverbindingen: Hier moet ik een beschikbaar netwerk selecteren, dat kan niet omdat hij mijn eigen netwerk niet vind Ik kies dan maar "Deze stap overslaan" Dan moet ik kiezen om een fysieke kabel aan te sluiten, maar momenteel geraak ik niet tot daar, maar eens een langere kabel gaan halen dus Ik kies dan maar weer "Deze stap overslaan" Sluit deze deze probleemoplosser vervolgens. Binnenkomende verbindingen: Elk menupunt hier doet eigenlijk hetzelfde als de "Probleemoplosser Internetverbindingen", dus hij vraagt naar een netwerk voor te kiezen, daar ik het niet zie is dit dus onmogelijk. Enkel bij het menupunt "Ander" vraagt hij naar een ".exe" bestand dat hij moet uitvoeren. Netwerkadapter: Idem vorige Het eigenaardige is dat ik in de week de stekker van de voeding uit mijn pc getrokken had en hem dan voor een kleine 10 uur niet meer had ingestoken en nadien werkte de wifi voor twee dagen opnieuw. Ik heb de stekker nu ook al eens kortstondig uitgetrokken, maar zonder resultaat. Ga hem nu nog eens een paar uur uitgetrokken laten om te zien of hij dan terug wifi vind.
 6. Hello Folks Mijn laptop vind mijn telenet router niet meer via de WiFi, andere netwerken verschijnen echter wel nog. Via andere PC's kan ik gewoon via wifi op dezelfde router inloggen. Ik heb ook al een ipconfig /release gedaan, maar dan meld hij:"No operation can be performed on WiFi while it has its media disconnected" Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Alvast een zalige kerst en beste wensen voor 2020 STYLUS
 7. Nokiaprox Ook dit had ik geprobeerd. De change button is nergens te vinden en dit bij geen enkele app, ook niet een app dewelke nadien geïnstalleerd is geweest.
 8. nokiaprox Eerst en vooral hartelijk bedankt voor de tip, ook deze heb ik geprobeerd, maar hij werkt spijtig genoeg niet. Ik heb dan eens naar mijn broer zijn telefoon gekeken, namelijk een Motorola G6 Plus, waar ook Android 9 op geïnstalleerd staat. Hier kan men bij opslag de SD-Kaart wel als intern geheugen formatteren(zie foto), bij mijn toestel kan ik enkel de optie formatteren kiezen. Ik denk dus dat het probleem zich daar situeert. Alvast nog eens hartelijk bedankt voor je hulp.
 9. Bedankt voor de tip, maar spijtig genoeg niet compatibel met mijn toestel:
 10. Ik citeer even wat ik zei in mijn eerste bericht hier: "Nu is het zo dat ik mijn kaart nog niet opnieuw heb herladen, omdat ik natuurlijk niet wil dat deze kaart ook word leeggezogen. Iedere dag krijg ik van Proximus volgende sms: "Proximus-info: uw krediet is ontoereikend. Gelieve uw prepaid-kaart te herladen en vervolgens opnieuw te proberen" Eveneens krijg ik van het Android systeem de melding: Mobiele datalimiet bereikt: Data onderbroken voor de rest van de factureringscyclus." Ik heb mijn kaart nog niet herladen dus kan ik ook niet op het internet via chrome, via de wifi lukt dat natuurlijk wel. Wat ik echter niet begrijp is dat ik nog steeds dagelijks de melding van proximus krijg. Volgens Proximus zelf stuurt men deze melding enkel als er via een toestel online gegaan word en niet automatisch, tenzij men mij verkeerd heeft ingelicht natuurlijk
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.