Ga naar inhoud

FokkerFrank

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

FokkerFrank's prestaties

  1. Bij het tijdelijk stoppen van de PC ,DUS NIET UITSCHAKELEN, en hem daarna weer wil gebruiken,krijg ik een BLAUW-SCHERM? En wordt windows weer opnieuw opgestart. Daarna krijg ik op het Bureaublad een melding met: BCCode:1000007e BCP 1 : FFFFFFFF0000005 BCP 2 : FFFFF88005.......... Ik heb dit nog nooit meegemaakt!! Is daar een oplossing voor ? Bij voorbaat Hartelijk dank F.H.P.Snijders (FokkerFrank)
  2. Na het laden van de Blu-ray Disk (The Sopranos ) in de VLC-Player ,kreeg ik een foutmelding; "VLC kon de MRL dvd:///G:\ niet openen. Controleer het logboek voor details" Op de Blu-ray Disk staan 3 Mappen; AACS-MAP BDMV-MAP CERTIFICATE-MAP Wie kan mij helpen !!! Bij voorbaat Hartelijk dank. FokkerFrank.
  3. De foutmelding die ik krijg is ; "Er is een fout opgetreden bij een poging om een synchronisatie met time.windows.com uit te voeren. Deze bewerking is geretourneerd omdat de time-outperiode verlopen is " ?????? Via de BIOS heb ik het geprobeerd,maar dat lukt ook niet. De Computer is pas 4 maanden oud. Dit heb ik nog nooit meegemaakt,werkt al 20 jaar met computers.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.