Ga naar inhoud

vbthijs

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vbthijs

  1. Beste Mijn laptop werkt nog steeds uitstekend, maar sinds dat ik u script heb ingevoerd kan ik wel addblock van google chrome niet meer installeren, heeft u hier een oplossing voor?
  2. Heb je iets gevonden in het bestand dat ik hier online heb gezet?
  3. ja inderdaad het gaat al veel beter! kan ik nu telkens als ik terug deze problemen ondervind het zelfde script invoegen? Mvg
  4. Beste Ik ben momenteel bezig met het script, kan dit lang duren? Mvg vbthijs
  5. hoi Ik zit met een klein probleem op mijn laptop, ik weet niet net wat ik verkeerd heb gedaan maar ik krijg steeds reclame in mijn teksten op het internet. Ik zal een voorbeeld toevoegen. Ik heb al een keer opgezocht hoe ik dit kon oplossen (door bijvoorbeeld bij mijn extensies te kijken en daar dan iets te verwijderen) Maar dan kwam er gewoon een ander soort reclame 'virus' . Nu bijvoorbeeld krijg de hele tijd reclame van 'keepitcheap' . Kunnen jullie mij helpen want dit is zeer vervelend. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.