Ga naar inhoud

koeneb55

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

koeneb55's prestaties

  1. Ja dit is een Acer Aspire E1-731, intel1005M(1.9GHz,2MB L3 carche) 4 GB DDR3 500GB HDD, had zef gedacht de schijf te formatteren, er staat nu nog haast niets op, en dan win 7, 32bit Oem te installeren, deze had ik al op mijn hoofd pc zitten is een maand oud.
  2. Wie kan me helpen om bij mijn acer laptop, om te zetten van win8 naar win 7. Deze heb ik overgenomen van mijn zoon, maar hou niet van win 8, en nu wil ik er win 7 op hebben, kan ik dit doen door de schijf te formatteren, en dan win 7 er op te zetten? Of zijn er andere stappen die ik moet ondernemen. En kom aub niet met de antwoorden win 8 is goed en waarom naar 7. Dit is een keus die ik zelf maak, dat doen anderen ook als ze een auto of tv of spelcomputer kopen. Dus aan die discussie heb ik geen zin in, ik kies er voor. Voor het beantwoorden, mijn dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.