Ga naar inhoud

bache

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bache

  1. Sorry dat ik niet eerder meer reageerde, heb wat moeilijke verbinding gehad, vanaf volgende week hoop ik nog steeds op jullie hulp te rekenen.
  2. Ik weet niet wat u bedoelt met 'extensies', een deel van mijn foto's (de bewerkte en in Jpeg gezet) is wel zichtbaar het zijn enkel de RAW (NEF) bestanden heb ik de indruk. Let wel als ik ze open in mijn tijdelijke PS zie ik ze dus wel, het is alleen lastig om ze niet te kunnen zien in het album, ik moet alles openen en dat is lastig. Ik zie een blauw vierkantje met een diafragmaringtekening en daaronder 'DSC + een getal'. Ik wil er wel aan toevoegen dat eens ik in een programma zit het mij wel lukt maar van hardware heb ik geen kaas gegeten én ik ben een leek qua terminologie.
  3. Tja, wat heb ik te verliezen, ik ben dan bang dat ik mijn tijdelijke Photoshop dan ook nog 's weer kwijtraak of kan dat niet ? - - - Updated - - - Die link verwijst ook naar 8.0 maar het is nu dus 8.1 veronderstel ik.
  4. Ja, denk het wel. Die vraag werd steeds gesteld en ik weigerde dan maar op een schone keer was die vertrokken, duurde een tijdje en alle programma's dus kwijt + alle Raw foto's onzichtbaar. Heeft dat dan zin dat systeemherstel ?
  5. Nee, ik denk niet dat dat hetzelfde is. Het was die laatste Windowsversie als besturingssysteem en de update daarvan neem ik aan. Ik zou ook niet weten hoe ik een systeemherstel zou moeten doen.
  6. Wellicht zit ik niet helemaal in het juiste onderdeel maar de gevolgen hebben er wel mee te maken. Onlangs is mijn computer in update gegaan, het vervelende gevolg is dat al mijn programma's ook verdwenen zijn. Vooral dus mijn Photoshop Elements 11 was een rampje, ik heb voorlopig een proefversie kunnen downloaden dus ik kan wel een beetje voort tot ik mijn eigen versie er weer kan op plaatsen. Maar ! Het meest vervelende probleem is nu dat ik een deel van mijn in Raw gemaakte beelden niet meer kan zien, er staat nu een blauw vierkantje met een diafragmaring en ondeaan 'DSC...' voorheen stond daar gewoon 'NEF...' en kon ik tenminste zien welke foto ik openen wil. Kan iemand mij helpen aub ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.