Ga naar inhoud

metvier

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

metvier's prestaties

  1. dat heb ik al lang geprobeerd, helpt niet. er is iets fout en ik weet niet wat. jammer dat er weinig respons is hier. mss toch nog ff wachten tot er iemand reageert ? dank
  2. hallo, Ten einde raad post ik hier mijn probleem. Ik ben een dj en net een pioneer midi controller gekocht. Bijhorende Serato software geïnstalleerd, maar telkens ik die wil starten, lukt dit niet en krijg ik volgende melding: DEZE ACTIE KAN NIET WORDEN VOLTOOID OMDAT HET ANDERE PROGRAMMA BEZET IS. KLIK OP ACTIVEREN OM NAAR DIT PROGRAMMA OVER TE SCHAKELEN EN HET PROBLEEM OP TE LOSSEN. Bij klikken op activeren ga ik automatisch naar mijn startknop, bij klikken op opnieuw veranderd er niets. De knop annuleren staat zelfs niet opgelicht. Ik kan dit scherm enkel wegdoen in taakbeheer de taak te beëindigen. Maar daarmee startmijn dj software niet. Kan iemand mij helpen hier om dit op te lossen ? Ik moet vandaag muziek mixen voor een opdracht en zit met de handen in het haar !!! ik blijf online hier. DUIZENDMAAL DANK !!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.