Ga naar inhoud

aap123

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door aap123

  1. Nee ik heb nooit eerder een schijf gekoppeld hij vraagt gewoon nooit op verschillende win 7 computers om een login bij xp doet hij dit wel correct. als ik net use intoets staat er: "Nieuwe verbindingen worden niet opgeslagen" "Er staan geen gegevens in de lijst" Het maakt niet uit met welke windows 7 computer ik het probeer. Ook als windows net geinstalleerd is krijg ik dezelfde error.
  2. Ten eerste, bedankt voor je reactie. Dat is dus juist het probleem. Dat login boxje komt dus niet. In plaats daarvan komt er dit: En ik wil juist dat er inplaats van deze foutmelding het normale login boxje komt. Als ik nu bij mijn bestanden wil, moet ik handmatig een referentie toevoegen bij referentiebeheer.
  3. Hallo, Ik heb een fileshare server met windows 2008 server os. Ergens heb ik uitgeschakelt dat hij om een username en password vraagt als je verbinding maakt met windows 7, alleen ik heb geen idee waar. Met windows xp vraagt hij wel gewoon om een username en wachtwoord, maar als ik met windows 7 verbinding wil maken, moet ik eerst naar referentiebeheer, en daar de username en ww invullen. Ik zou het graag zo will hebben dat ik bij windows 7 hetzelfde krijg als dat ik bij windows xp heb. Dus dat hij gewoon vraagt om een gebruikersnaam en ww wanneer ik verbinding probeer te maken. Waar kan ik deze optie vinden? voorheen deed hij dit wel. "pasword protected sharing" staat op AAN.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.