Ga naar inhoud

ziva

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ziva's prestaties

  1. hey superjona, Ik heb nog een klein vraagje, stel dat ik de pc bij jullie wil bestellen maar dat ik mijn oude harde schijf en dvd lezer er niet in wil. Op hoeveel zou de prijs dan komen. Je sprak van een besparing van 70 euro. Als die 2 ook vernieuwd worden moet ik dan nog mijn windows installeren of doen jullie dat ook. Ziva
  2. Super, dank je. Ik vraag me wel af of het mogelijk is om windows 7 te gebruiken? Hoe lang denk je dat ik de games die ik graag speel zal kunnen draaien aangezien er elk jaar wel een nieuw uitkomt. Mijn vraag is dus eigenlijk hoe lang ik ga kunnen genieten van deze pc voor ik opnieuw ga moeten upgraden? En welke upgrade ik dan ga moeten doen, videokaart, processor,... Alvast bedankt voor de snelle reactie. Ik ga zeker uw site aanbevelen in mijn vriendenkring.
  3. Waarvoor heb ik een PC nodig? - bijna uitsluitend om te gamen Wat is mijn budget? - tussen 700 en 850 euro Een merkcomputer of een samenstelling? -maakt mij eigenlijk weinig uit. Ga ik overklokken? - ik denk het niet, aangezien ik het waarschijnlijk niet kan Ga ik later upgraden? - als het kan, graag, dat wil waarschijnlijk zeggen dat met een 'kleine' kost mijn pc toch weer beter is. Moet ik geen nieuwe kopen na 2,3,4 jaar. denk ik... Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - enkel gamen zal genoeg zijn denk ik Ga ik zelf assembleren? -nee sorry Heb ik een besturingssysteem nodig? -ik heb een besturingssysteem die ik deel met de laptop. Ga ik zelf installeren? - wil ik wel proberen maar ik heb geen cd ervan, enkel de code die op mijn laptop staat. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - nope, beste prijs/kwaliteit is goed voor mij Heb ik nog randapparatuur nodig? - nope. Heb ik specifieke wensen? - gewoon een goede game pc waar ik toch zeker 2 à 3 jaar niets aan moet doen Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - nee geen specifieke winkel, ik woon in België Die harde schijf is nog geen jaar oud en de optische schijf werkt ook nog dus dat is goed voor mij. Voila. Alvast bedankt voor de moeite.
  4. Bij deze heb ik speccy geïnstalleerd en dit was het resultaat. Ik hoop dat het jullie iets zegt. Overzicht Besturingssysteem Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Processor AMD Phenom II X2 560: 39 °C Callisto 45nm Technologie RAM 8,00GB Dual-Kanaal DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Moederbord Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-970A-UD3 (Socket M2): 32 °C Grafisch SMBX2431 (1920x1080@60Hz) 1023MBNVIDIA GeForce GTX 560 Ti (MSI): 35 °C Opslag 931GB Western Digital WDC WD10EZRX-00DC0B0 ATA Device (SATA): 32 °C Optische schijven Optiarc DVD RW AD-7260S ATA Device Geluid Realtek High Definition Audio Besturingssysteem Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Computertype: Desktop Installatiedatum: 13/08/2013 13:30:29 Alvast bedankt. PS: ik heb ook gezien dat ik deze vraag in het verkeerde onderdeel van het forum heb gezet, mijn excuses hiervoor.
  5. Hallo, Ik zou graag een nieuwe game pc aankopen. Ik heb jammer genoeg geen idee wat er allemaal in moet zitten om de games behoorlijk te kunnen spelen die ik nu speel. Ik ben nogal een grote CoD fan en ik heb CoD Ghosts gekocht en die kan ik niet behoorlijk spelen. De game draait maar de beeldkwaliteit is pover. Het enigste wat ik weet van mijn huidige pc is dat er nu de videokaart geforce gtx 560ti in zit. Ik heb daar ongeveer 3.5 jaar heel goed mee kunnen gamen maar ik zeg het, CoD Ghosts kan ik nu niet behoorlijk spelen, en dan al zeker niet CoD Advanced Warfare denk ik. Deze heb ik nog niet geprobeerd... Mijn budget ligt tussen de 700 euro en de 850 euro. Kan er mij iemand raad geven of gewoon laten weten welke pc er nu het beste is voor dit budget. Ik zou er graag een tijdje mee doen, of op z'n minst een kleine upgrade doen na twee jaar of zo dat ik toch weer voor een tijdje goed ben. Alvast bedankt voor de info. Groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.