Ga naar inhoud

Angela

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Angela's prestaties

  1. Heb de tool gedownload en uitgevoerd, helaas blijft het zelfde probleem.
  2. Mijn wifi staat aan op de laptop. Heb mn antivirus programma (wat al op de laptop zat mee geleverd) verwijderd en de firewall helemaal uitgezet. Helaas is het probleem hier niet mee opgelost. Over 6 weken krijg ik een andere internet provider en hoop dat het probleem dan weg is. Want bij andere mensen thuis kan ik wel op het wifi netwerk zonder problemen.
  3. Ik heb Ziggo als internet provider, met het modem ubee evw 3200. Het gaat om een laptop van Toshiba de satelite c50dt-a-103. Ik heb 2 dezelfde laptops in huis en op de andere laptop doet het wifi netwerk het wel. Ook doet de laptop het bij andere mensen thuis op hun wifi netwerk. Ik heb eerder een goede wifi verbinding gehad op deze laptop, net na dat deze opnieuw was geinstaleerd. Ik heb de laptop met die reden ook al een paar keer opnieuw geinstaleerd. Echter na 1 a 2 keer gebruiken, na opnieuw instaleren, begint het probleem weer opnieuw.
  4. Zoals het onderwerp al meld, ik blijf de foutmelding houden wifi heeft geen geldige ip configuratie. Nu ben ik geen computer expert, maar weet wel google te gebruiken. Vele oplossingen die ze daar aandragen werken helaas niet. Nu heb ik wel gezien dat de volgende gegevens vaak nodig zijn om een probleem op te lossen. Ik hoop dat iemand mij kan helpen..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.