Ga naar inhoud

Tamarow

Lid
  • Items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tamarow

  1. Alles aan het uitvoeren zoals omschreven.....
  2. Ik krijg geen foutmedlingen:"Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden"
  3. Hallo, Dank voor je antwoord. Hij print ook niet uit kladblok. Printspooler staat op automatisch. Uit kladblok krijg ik deze melding: er is geen Startdocprinter-aanroep gedaan.
  4. Ja, de scanfunctie doet het direct, compleet. Ik heb dit beeld:
  5. Alles is correct aangesloten. Een andere laptop is geinstalleerd en doet het wél. De printer staat als standaard printer ingesteld, zie bericht 3/12.
  6. Ja klopt. Ik krijg de bijgevoegde meldingen:
  7. Het lijkt wel alsof het ontstaan is toen de steker uit het stopcontact werd gehaald {printer stond toen niet aan).
  8. Ja, klopt. Het probleem is nog niet opgelost.
  9. Dank voor je reactie. Ja, hij heeft het prima gedaan in eerste instantie.Ook op een tweede laptop heeft hij het goed gedaan. Na een opschoningsactie van de laptops weigerde de printer. Daarom alle software van de printer verwijderd nadat een herstelpunt geen uitkomst had gebracht. Gisteren alles opnieuw geïnstalleerd maar hij doet nog steeds niets.
  10. Ik heb onlangs een HP Deskjet 2544 aangeschaft en met de CD geïnstalleerd. Fluitje van een cent! Maar sinds enige tijd drukt de HP geen documenten meer af. Na test is gebleken dat de printer werkt, er is Wifi-contact maar de printer geeft een algemene foutmelding aan ("kan geen afdruktaak maken"). Ik heb alles al een keer verwijderd, opnieuw geïnstalleerd maar geen effect. Wie weet raad? Dank.
  11. Ja, die zie ik nu (eerst niet maar toegevoegd).
  12. Ik heb deze printer ook en via de CD de zaak aan het lopen gebracht. Nu echter print de printer niet meer vanuit deze laptop. Ik heb pas geleden mijn laptop opgeschoond (met jullie hulp) maar daarna toen de problemen ontstonden opnieuw geinstalleerd. Hij blijft echter weigeren te printen. Er is wel contact tussen laptop en printer. Kan het zijn dat het installeren op een 2e laptop voor problemen zorgt? Deze print wél! Kan dat aan mijn IP-adres liggen? Ik heb wel een diagnose gedraaid maar daar wordt ik geen wijs uit.
  13. Nee, hij loopt weer zoals het hoort. Dat deed hij voor de laatste handelingen trouwens ook al. Ik zal het strakjes markeren als OPGELOST en jullie bankgegevens er even bij zoeken. Met de grootste dank natuurlijk!
  14. Hoi! Ik heb alles afgerond nu en hij heeft het nodige weggehaald. Heb je de scan van CC nog nodig of is het zo klaar? In ieder geval mijn dank voor de giga-hulp!
  15. Ik hoop dat je hier iets mee kunt. Het andere bestand kan ik niet mee sturen. 1.txt
  16. Als ik dat doe blijft het kladblok helemaal leeg. Ik zal morgen een groter scherm aansluiten en kijken of ik dan meer knoppen heb. Ik kom terug.
  17. Malwarebytes Anti-Malware Malwarebytes | Free Anti-Malware & Internet Security Software Update, 20-11-2014 18:51:56, SYSTEM, MARJA-PC, Manual, Malware Database, 2014.11.19.5, 2014.11.20.6, Scan, 20-11-2014 19:14:48, SYSTEM, MARJA-PC, Manual, Start:20-11-2014 18:51:59, Duration:22 min 46 sec, Threat Scan, Completed, 0 Malware Detections, 0 Non-Malware Detections, (end) - - - Updated - - - als dit niet lukt heb ik te weinig beeld dan moet ik een groter beeldscherm plaatsen. Deze is 10" logboek2.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.