Ga naar inhoud

Buffalodiehard

Lid
  • Items

    132
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Buffalodiehard

  1. Dasle, ik steek mijn licht eens op bij de leveranciers . Bedankt voor de tip !
  2. Dasle, droske, Bedankt voor de feedback. Windows Update vernieuwd nu en dan wel de stuurprogramma's zoals onlangs nog SAMSUNG Electronics Co., Ltd. - USB - 2.17.15.0 Foei van CCleaner !! Hun Status Controle en Register werken anders wel best in de free version. Goed, we laten goed lopen wat goed loopt . Dank U voor de suggestie . Succes !!
  3. Dasle, Alles werk naar behoren. Ik wou de drivers van mijn computer updaten omdat er aangeraden wordt om steeds met de meest recente drivers te werken om je computer te beschermen. Volgens CCleaner Driver update zijn 86 drivers bijgewerkt en 6 worden aanbevolen om bijgewerkt te worden.
  4. Dag Moderator, CCleaner meld me dat 6 stuurprogramma's dienen te worden bijgewerkt. Op de ingesloten foto staat de huidige versie en de nieuwe te downloaden versie. Ik ben op de websites van de verschillende suppliers gaan browsen , maar ik geraak er niet uit. of moet ik de betalende versie van CCleaner aanschaffen? Kan jij me op weg zetten ? Bedankt!
  5. @porrelaar Dubbele bevestiging dat het uitkijken is naar een nieuwe PC . De bestandsgeschiedenis wordt alvast regelmatig opgeslagen. Ik verwijder het cristaldiskinfo programma naar de prullemand en dan mag jij afsluiten . Bedankt voor de assistentie. Groeten. Buffalodiehard.
  6. @porrelaar Je vermoeden is correct: De harde schijf toont gebreken. Twee sectoren C5 en C6 hebben een opmerking. zie bijlage Waar aan mag ik mij nu verwachten ?
  7. @porrelaar @Passer rive gauche , Bedankt voor je eerlijk advies. Ik heb het Media Creation Tool 2004 gedownload . Windows 10 is terug gereset. Mijn toetsenbord werkt weer , screenshots maken lukt ook weer en na het downloaden van de Realtec PCIE cardreader driver software is die ook weer actief. Bij apparatenbeheer werken alle componenten naar behoren . Enkel MS Edge weigert nog maar ik kan me nog behelpen met de oude Internet Explorer en Firefox. Ik kijk stilaan uit naar een nieuwe PC zoals door U aanbevolen . Bedankt voor de raad. Je mag dit topic afsluiten.
  8. @porrelaar @Passer In mijn vorig bericht bedoelde ik "2020-06 Cumulatieve update voor op Windows 10 Version 1909 voorx64 gebaseerde systemen (KB4560960)" ipv 2006.Mijn excuses. In bijlage vinden jullie twee foto's, screenshots nemen lukt ook niet meer en hij herkend geen SD kaartjes meer. Ik heb er wel een tweede computer bijgehaald , dat vermakkelijkt de communicatie.
  9. @porrelaar Na het opstarten is er geen verschil.de 3 HID 's staan er nog. Het keyboard werkt nog niet. Vanavond werd er een update van MS Defender, Adobe en 2006 Cumulatieve update uitgevoerd. Enkel de eerste is voltooid, de andere twee mislukt. Sinds onlangs is ook de nieuwe Ms Edge geinstalleerd. tot voor mijn keyboard problemen startte die op , nu heb ik ofwel een wit of een zwart scherm...
  10. porrelaar, DavidB, Goede avond, Het toestenbord zit ingebouwd in de Notebook. Ik heb een Trust IR muis , wellicht zorgt die voor de verwarring. Ik heb de 2 foute HID toetsenbordapparaten verwijderd en heropgestart maar na controle zijn ze er nog en kan ik nog geen tekst typen via het moederbord. Apparatenstatus bij eigenschappen van HID toestsenbordapparaat meldt : Kan dit apparaat niet starten omdat de configuratiegegevens in het register ontbreekt of beschadigd zijn (Code 19) . groeten
  11. Rive gauche, hierbij twee logjes groeten Pheripherals.txtMotherboard.txt
  12. nee maar ik zoek verder. Desnoods doe ik nog eens een herinstallate van windows 10.
  13. Beeldscherm is bijgewerkt. bijwerken klavier geeft de recentste software maar ik kik nog eens via windows update online.
  14. Je hebt gelijk. volgende boodschap verschijnt bij HID toetsenbordapparaat "Kan dit apparaat niet starten omdat de configuratiegegevens in het register onvolledig of beschadigd zijn. (Code 19)"
  15. Rive Gauche, Chapeau....Ik ben ingelogd met schermtoetsenbord. Ook browsen lukt. Nu nog het klavier weer aan de klap krijgen...
  16. Moderator, Vanmorgen installeerde ik enkel drivers na herinstallatie Windows 10.De computer meldt me af en start terug op voor de programma's te activeren. Bij het opstartscherm dien ik mijn pincode in te geven en tot mijn verbazing krijg ik geen cijfer nog letter ingevoerd. De cursor knippert maar geen actie . Ook het omschakelen van pincode naar wachtwoord brengt geen soelaas. Wat staat me te doen? Graag advies. Bedankt!
  17. Droske, Mijn computer heeft na enkele weken rust de updates van Windows correct uitgevoerd oa de 2020-04 gecumuleerde update voor windows 10 Versie 1904 (KB45413335). Bij nazicht van mijn backups op mijn Seagate harde schijf zijn de bron en doelmappen gesynchroniseerd. Bij een crash kunnen alle bestanden worden teruggezet. De computer werkt weer fatsoenlijk. U mag bijgevolg dit topic afsluiten. Bedankt aan alle PCforum medewerkers voor hun bijdrage. Ik stort een bijdrage als appreciatie voor jullie inzet. Mercie. Buffalodiehard!
  18. Droske, Die Nero software staat op de computer sinds de aankoop. Ik heb die nooit gebruikt. Misschien clean ik die beter op om disk space vrij te maken en de computer minder te belasten. Voor zover ik het begrepen heb is het up to date houden van driver software belangrijk voor de beveiliging van de computer. . Geef me enkele dagen om de computer uit te proberen en SyncBackupFree en FreeFileSync te vergelijken en ik meld U mijn bevindingen.
  19. p38cyq, Windows has scanned the file system and found no problems. No further action is required.
  20. abbs, Je bent vreselijk dankt voor de moeite. ;) droske, Heb jij nog aanbevelingen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.