Ga naar inhoud

TanteCee

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

TanteCee's prestaties

  1. Hallo, Bedankt voor uw reactie. Ik ben wel een echte beginner. Ik heb begrepen uit het bericht, dat ik een virus heb. Is dat correct ? Ik heb echter een anti-virus geïnstalleerd en alle stappen doornomen om een scan uit te voeren, ik krijg nu ook het bericht dat mijn pc volledig beschermd is. Maar, ik krijg nog altijd dezelfde foutmelding. Ik heb reeds gezien dat ik een 64 bitversie heb van Windows. als ik die RSIT.exe tool start op mijn Windows 8 gaat hij dan een Windows anti-virus in werk stellen want dat geeft conflict met mijn actuale anti-virus tool nl. Bullguard. Alvast bedankt voor jullie reactie. TanteCee.
  2. Hallo ! Kan iemand mij helpen. Als ik de computer opstart; krijg ik de volgende foutmelding : C\PROGR~3\5D0459DC.cpp - module kan niet opgestart worden. Hoe moet ik dit oplossen ? Voor de rest kan ik wel mail doen en op internet. Alvast bedankt ! TanteCee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.