Ga naar inhoud

BramVB

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door BramVB

  1. Het gaat hier over een exchange-server van mijn werk, en het geldt voor alle e-mails die niet van hetzelfde domein zijn als het mijne.
  2. Bucky, ben het nog aan het ontcijferen, ik begrijp niet helemaal hoe ik alles in mijn file moet steken, ik reageer nog verder in de andere discussie
  3. nee, als ik een inkomde mail krijg, dan krijg ik een mail zonder tekst, met in bijlage de mail die eigenlijk verstuurd werd door mijn afzender
  4. Hallo, Sedert kort krijg ik mijn mails als bijlage in een lege mail van de afzender binnen en ik kan me niet herinneren dat ik iets veranderd heb aan mijn instellingen. Wie kan mij helpen?
  5. ik wil kunnen sorteren om een controle te doen en daarna alles terug zetten om nieuwe gegevens in mijn tabel in te voegen.
  6. het is wel niet de bedoeling dat ik mijn bestand ga heropstarten.
  7. Ik heb een macro geschreven met VBA om in een beveiligd werkblad de beveiliging op te heffen, daarna te sorteren op een bepaalde kolom en dan de beveiliging er terug op te zetten. 1 probleem: na het uitvoeren van mijn macro kan ik niet op de knop ongedaan maken klikken. En aangezien er in mijn file geen echt logisch veld staat om op te sorteren en de rijen toch moeten terug geplaatst worden zoals in het begin ondervind ik moeilijkheden hiermee. Kan iemand mij helpen?
  8. Bedankt voor de hulp Bucky, problem solved
  9. Ik wist niet dat je een rij kon invoegen via een CTRL-combinatie, maar doe maar die. Ik vroeg mij af waar heel die tekst moet ingegeven worden?
  10. hoe moet je dit doen? en zorgt dit er dan voor dat bij invoegen dit automatisch juist gebeurd?
  11. Ik heb een excel-file waarin er een kolom staat met daarin een formule die gebruikt wordt in een pivot-tabel in een ander werkblad. Die kolom is echter niet zichtbaar voor de mensen die de andere waarden ingeven. Probleem is: Als er ergens in de worksheet een rij ingevoegd wordt, zou ik willen dat de formule die in de rij erboven staat voor de hele rij wordt meegenomen inclusief voor de verborgen cel zodat er geen verwarring is bij de berekening van de pivottabel. Nu is dit niet het geval. Hoe kan dit probleem verholpen worden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.