Ga naar inhoud

MarleenH

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MarleenH

  1. Ook een nuttige tip! Ondertussen lukt het via de usb poort, maar deze tip ga ik zeker ook eens uitproberen. Bedankt!
  2. Lukt wel hoor! Met de tip van herinstallatie usb poorten kwam het prima in orde. Over Kies hoor ik eigenlijk niet zo'n positieve dingen (heb het ooit zelf geprobeerd en was toen geen succes). Ik hou het bij de windows verkenner.
  3. Super!! Dit heeft gewerkt! Ik kan opnieuw de files op mijn gsm beheren via mijn laptop. Dankjewel voor de tip!!
  4. Samenvatting Wanneer ik mijn gsm via usb-kabel koppel aan mijn laptop, wordt de batterij van mijn gsm geladen. Mijn gsm wordt echter niet als 'schijf' zichtbaar op mijn laptop. Wat zou ik willen doen Bestanden uitwisselen tussen gsm en laptop, bestanden op gsm deleten en herschikken via mijn laptop (want is overzichtelijker) Wat heb ik gedaan - op mijn gsm wifi, bluetooth en dataverkeer uitgezet - gsm en laptop verbonden via usb-kabel - bij usb-hulpprogramma's : usb-massaopslag: de knop 'opslag verbinden met pc' aangeklikt Wat is het resultaat/probleem - ik krijg op mijn gsm de foutmelding: usb-kabel aansluiten om massaopslag te gebruiken (nochtans is een usb-kabel aangesloten) - mijn gsm laadt wel op, dus er is weldelijk een koppeling via de kabel Noot: dit heeft ooit wel gewerkt. Wat nu?! Wie heeft tips? Meer info over mijn gsm en laptop GSM: samsung galaxy GT-I8160 android 2.3.6 PC: packard bell easynote met windows 7 (Engelse versie)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.