Ga naar inhoud

Giannio

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Giannio

  1. Het is opgelost bij deze door de methode die Asus beschreven had (ik heb zojuist nog een keer de rom reinstalled en nu werkt alles terug) Bedankt!
  2. Heb ik inmiddels ook gedaan doormiddel van Odin maar als hij opnieuw opstart lijkt er niets verandert en werkt mijn Play Store nog altijd niet.
  3. Al drie keer gedaan, clarkie. Systeemapplicatie's komen niet terug op die manier.
  4. Het gaat hem niet om het rooten/unrooten, inmiddels is hij ook al unrooted maar het probleem is dus dat ik Samsung systeemapplicatie's heb verwijdert, niet precies welke en niet weet hoe ik deze terugkrijg want mijn Play Store werkt nu niet meer (geen internet zegt hij, terwijl ik wel browser kan)
  5. Beste mensen Ik heb een Samsung Galaxy Ace 3 en heb deze gerooted enkele dagen terug en ik besloot wat systeemapplicatie's te verwijderen waarvan ik dacht dat dit geen kwaad kon. Het probleem nu is dat ik geen applicatie's meer kan installeren via de Play Store (er komt geen verbinding) terwijl ik wel op internet etc. kan. Het probleem is dat ik niet exact weet welke systeemapplicatie ik verwijdert heb die dit probleem veroorzaakt en heb ook geen enkel idee hoe ik die systeemapplicatie terug op mijn smartphone kan krijgen. Ik heb hem al gereset naar Factory en nu zijn al mijn applicatie's zoals o.a. Facebook enzo weg en deze kan ik dus ook niet terug installeren op mijn Smartphone... Help me aub. Ik ben trouwens 14 jaar dus als mijn ouders hier ook vragen over beginnen stellen of als ik dat moet gaan uitleggen, uhhh....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.