Ga naar inhoud

hilbert

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hilbert's prestaties

  1. Twee weken geleden heb ik uw hulp ingeschakeld bij een cheapncheap adware probleem. Na de laatste tip heb ik bewust even gewacht met het sluiten van het forum en het overmaken van een bijdrage om zeker te weten dat een en ander echt is opgelost. intussen blijkt dit naar mijn idee niet helemaal het geval... Er staat sinds kort 'een poppetje mee te kijken'. Zie ook de toegevoegde afbeelding. Waar komt dit poppetje vandaan, en heeft het met mijn oorspronkelijke cheapncheap probleem te maken? Met vriendelijke groet, Hilbert
  2. Het probleem zat in een extensie in chrome. Toen ik die had uitgezet en verwijderd was het weg. Adwcleaner had ik daarvoor al een keer gedaan en heeft deze keer dan ook niks gevonden. Bedankt!
  3. goede tip, zoek.exe draait nu in de veilige modus
  4. Bedankt voor jullie hulp en excuses dat ik mijn probleem eerst bij het forum fan anitavenlo had geplaatst. Ik heb zoek.exe gedownload, maar zelfs na het uitschakelen van mcafee virus en firewall, malwarebytes en emisoft malware wordt het bestand door een ander programma automatisch verwijderd. Ik krijg niet eens de kans het te openen. Wat kan ik hier aan doen?
  5. Hallo kape, Ik zit met hetzelfde probleem als Anita namelijk dat cheapncheap niet te verwijderen lijkt. De reden dat ik post, ondanks bovenstaande heldere handleiding is dat je op pagina 1 van dit forum aangeeft dat een stuk code niet bruikbaar is voor andere computers. Kunnen jullie me verder helpen? Ik zal zo hieronder het eerste log plaatsen - - - Updated - - - Hier het log bestand van RSIT - - - Updated - - - Hier de log van RSIT log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.