Ga naar inhoud

Napalm1432

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Napalm1432

  • Verjaardag 27-08-1992

Napalm1432's prestaties

  1. Is een samengestelde pc wel sata harde schijf maar windows vista cd zal de specificatie's nog wel even opzoeken, Ik heb even gekeken naar je link maar er staat dat je nLite moet installeren in windows maar ik kan windows niet meer opstarten dus daar heb ik niet zoveel aan..
  2. Dat er iets mis is begrijp ik wel maar als ik zeg maar opnieuw wil installeren kan ie de harde schijf niet vinden maar als ik in de BIOS kijk of waar je dit ook kan zien dan staat de harde schijf er wel gewoon bij
  3. Ik heb een tijdje geleden een nieuwe computer gekocht maar na twee weken liep ie compleet vast dus zoals iedereen start je hem dan opnieuw op, maar toen liep ie vast bij het laadscherm van windows daarna gaf ie het bericht A disk error occured Press Ctrl+Alt+Del to restart dad heb ik gedaan en toen gaf ie hetzelfde bericht. Ook heb ik geprobeerd windows opnieuw te installeren maar toen kon ie de harde schijf ook niet vinden iemand enig idee hoe dit kan komen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.