Ga naar inhoud

Danny

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Danny's prestaties

  1. Nah......het wil niet lukken. Het bestand is gebrand, maar krijg in de bios ook niet de optie om de dvd speler als first boot in te stellen. Kan er meer aan de hand zijn, zoals een kapotte harde schijf?
  2. Thankx! Ik ga dat proberen en laat nog weten wat het resultaat is.
  3. Windows 8.1. F9 geprobeerd: op scherm staat pc moet herstelt worden, maar geen geavanceerde optie's o.i.d.
  4. Dank je, kape! Ik zal intussen wat aanvullende informatie geven. Het betreft een Asus F551CA, half jaar oud. Ik kan wel in de bios komen en via shift of F8 in het lijstje met optie's waar ook de veilige modus tussen staat. Helaas reageert de laptop nergens op en zodra ik iets kies start 'ie opnieuw op, krijg voor enkele seconden het asus logo en daarna grijs/zwart beeld. Heb alle knopjes en optie's inmiddels wel geprobeerd, systeemherstel is niet te vinden. Er zijn geen herstel dvd's o.i.d. meegeleverd. Zijn die te downloaden met een andere laptop?
  5. Uhm......waar vind ik die optie? De laptop start op...ik druk op schift, maar systeemherstel staat daar niet bij. Sorry, ben echt een leek!
  6. Gaat niet! Als ik die optie kies gaat de laptop terug naar het asus scherm voor enkele seconden, daarna duurt het enkele minuten, start opnieuw op en zie dat zelfde asusscherm.
  7. Nee, helaas. Als ik die keuze maak start de laptop opnieuw op en blijft hangen bij het asus scherm. Ik weet inmiddels wel dat het een foutcode 0xc000001 betreft, maar wat dat betekent???? :hmmmm2:
  8. Mijn zoon had last van advance elite. Na het verwijderen daarvan wil zijn laptop, een asus, niet meer opstarten. Ik ben een leek en weet niet wat ik kan doen om het te verhelpen. Help!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.