Ga naar inhoud

messi070

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door messi070

  1. Ok thanks voor je snelle reactie. Zal een dockingstation kopen lijkt me het handigst.
  2. Thanks voor je reactie. Heb de laptop verkocht omdat ik de error " a disk error occured" kreeg. Wil nu graag mijn oude bestanden terug, afbeeldingen videos muziek etc.
  3. Bedankt voor je reactie. Heb hem al verkocht de koper haalde de 2 harde schijven eruit. Betekend dit nu dat mijn documenten fotos etc niet meer op de laptop zijn? En hoe kan ik het beste kijken of mijn bestanden nog daarop staan? Kan ik met een docking station en andere laptop controleren?
  4. Hallo ik heb een laptop met 2 hdd erin. Laptop gaat helaas niet meer aan, nu wil ik deze verkopen. Kan ik gewoon mijn 2 hdd eruit halen en de laptop verkopen zodat mijn bestanden veilig zijn en niet meer op de laptop staan.
  5. Hallo heb sinds een uur geen internet als ik de probleemoplosser gebruikt staat er: Er is geen communicatie mogelijk tussen Windows en het apparaat of de bron (primaire DNS server) Ik heb de router al aan en uit gezet en alle stekkers eruit gehaald en erin gedaan maar zonder resultaat
  6. Heb het geprobeerd maar zonder resultaat. Heb wel gewoon wifi op me mobiel.
  7. Ik heb sinds vandaag een nieuwe sony vaio laptop Ik kan geen contact maken met het internet als ik mijn sleutel invoer zegt hij dat het onjuist is of dat er geen verbinding gemaakt kan worden met de router. Op mijn tel heb ik gewoon wifi en op de andere laptop ook. Ik had de sleutel nog speciaal veranderd maar dat werkt ook niet. Ook heb ik de stekker uit de router gehaald en gereset zonder enig resultaat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.