Ga naar inhoud

Jelena

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jelena's prestaties

  1. ontzettend bedankt!!! Het is opgelost!! Echt geweldig dat deze online hulp bestaat!
  2. Beste Asus, Bedankt, ik bevind me inderdaad ineens in een hele nieuwe wereld Maar ontzettend bedankt voor de snelle reactie, ik heb de stappen uitgevoerd zoals gevraagd. Hopelijk kunt mij verder helpen, ik ben er namelijk al de hele dag mee bezig.. ! Alvast ontzettend bedankt! Gr, Jelena - - - Updated - - - Beste Asus, Bedankt, ik bevind me inderdaad ineens in een hele nieuwe wereld Maar ontzettend bedankt voor de snelle reactie, ik heb de stappen uitgevoerd zoals gevraagd. Hopelijk kunt mij verder helpen, ik ben er namelijk al de hele dag mee bezig.. ! Alvast ontzettend bedankt! Gr, Jelena Excuses, in mijn vorige bericht zat een vreemde smiley en de verkeerde bijlage, als het goed is nu we de goede! - - - Updated - - - Excuses, ik probeerde het vorige bericht te veranderen maar dat ging ook niet helemaal goed.. haha Hierbij het goede document!! Gr, Jelena info.txt log.txt log.txt
  3. Om mee te beginnen: ik ben slecht met computers. (en ik heb windows 8 , wat het voor mij alleen maar moeilijker maakt...wat een rot windows maar dat ter zijde) Toen ik vandaag mijn externe harde schijf aan sloot zag ik ineens alleen nog maar snelkoppeling mapjes (wel met originele naam). Als ik hier op klik komt er te staan: "het item xugopx.exe waarnaar deze snelkoppeling verwijst is gewijzigd of verplaatst, waardoor deze snelkoppeling niet goed meer werkt. Wilt u deze snelkoppeling verwijderen? " Dit heb ik uiteraard niet verwijderd. Ik kan dus niet bij de inhoud maar de inhoud lijkt nog wel te bestaan want mijn harde schijf zit nog vol. Toen ben ik mijn computer (met harde schijf er in) gaan scannen met AVG en tijdens het scannen met AVG zag ik dat hij wel alle bestanden van mijn harde schijf bij langs ging, dus het lijkt of ze er nog wel zijn. Mijn AVG virusscanner melde toen 3 virussen op mijn harde schijf te hebben herkend en beveiligd: (er staat: hersteld, verplaatst?) - trojaans paard (F:\ert.dll) - worm/generic_vb.ABU (F:x.exe) - worm/generic_vb.ABU (F:\xugop.exe) Als ik met mijn muis over zo'n snelkoppeling ga dan komt er te staan: Locatie: xugopx (F:) of xugopx(L:) Er staat nu trouwens ook een mapje op mijn harde schijf genaamd: $RECYCLE.BIN en .trashes Volgens mij stonden deze er eerst ook nog niet op, ik zet het er maar bij, misschien heeft het er iets mee te maken.. F: is dus de locatie van mijn externe harde schijf en L: heb ik geen idee (ik heb ook al andere stickjes geprobeerd maar deze hebben ook niet de naam L: Ik begrijp dat dit om een virus gaat en ik heb al gekeken naar andere adviezen waar ze zeggen de F: of L: map in verkenner op te zoeken maar dan vindt mijn computer niks, ook als ik het vinkje "verborgen bestanden weergeven" aanvink. Hoe kan ik de bestanden van mijn harde schijf weer terug vinden? Ze zijn voor mij namelijk erg belangrijk! Alvast ontzettend bedankt voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.