Ga naar inhoud

Soccermanu

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Soccermanu

  1. Dat vreesde ik al, maar ik dacht het maar even te wagen op het forum :-( Toch bedankt voor je tijd! Het was even geleden dat ik een back-up gemaakt had, dus ik vrees zo'n 30% kwijt te zijn. Mocht de pc-hersteller er geen antwoord op vinden, zou ik die data dan nog kunnen transfereren naar een andere laptop?
  2. Die redenering klopt volledig. Het scherm blijft gewoon zwart en geeft geen enkel teken van activiteit.
  3. Dag Asus, bedankt voor je reactie. Als hij op zuivere netstroom aangesloten is dan geeft hij net hetzelfde resultaat.
  4. Dag iedereen, Sinds gisteren heb ik een probleem bij het opstarten van mijn laptop. Het gaat hier om een Packard bell, nieuw aangekocht in 2010. Ik probeer de laptop aan te schakelen, deze geeft aan dat hij begint, maar valt dan weer uit om even later een nieuwe poging te wagen en weer uit te vallen. Elementen bij opstarten: - Lichtje van de powerknop gaat even branden, als ook het lichtje van het cd-rom station. - Ik hoor een geluid wanneer hij uitvalt, maar ik weet niet precies waar het vandaan komt. Het komt van de linkerkant van mijn laptop waar zich volgende zaken bevinden: ventilatie, een usb-poort, een poort om een scherm op aan te sluiten en een poort voor ethernet-kabel. - Er verschijnt op geen enkel moment iets op het scherm (blijft zwart). Wat ik al gedaan heb: - Alles waar ik zonder al te veel problemen aan kon heb ik eens gestofzuigd en schoongemaakt, in de mate dat het mogelijk was. Bij het ventilatiekanaal aan de linker kan ik misschien nog beter poetsen, maar ik vrees dat ik hem dan moet openen en daar wacht ik liever nog even mee. - Een stappenplan waarbij het verwijderen van de batterij en de stroom, de powerknop 30 seconden indrukken en vervolgens de powerline en batterij weer aansluiten, bij te pas komt. Bij het laatste gebruik van de laptop is eigenlijk niets speciaals gebeurd. Hij is gewoon in sluimerstand geplaatst na het gebruik. Wel stak er nog een USB-stick in op dat moment, maar dat heb ik in het verleden nog gedaan en dat leverde toen niet echt problemen op. Weet iemand hier raad mee? Alvast bedankt!
  5. In veilige modus heb ik dezelfde problemen inderdaad. Ook geprobeerd, maar niet mogelijk. Als ik met een usb-stick of cd-rom het programma probeer te installeren krijg ik ook telkens een foutmelding. Aangezien niets van wat jullie zeggen lijkt te helpen, overweeg ik om windows gewoon opnieuw te installeren. Een verse start zal waarschijnlijk de beste optie zijn...
  6. Ik ben er in veilige modus ingegaan, en kon niet op internet of firefox. Kan dus ook niets downloaden vanaf het internet denk ik dan.
  7. Ik kan niet op internet via de computer. Internet explorer sluit meteen af en firefox geeft een foutmelding. Het doet de scan, maar het lost de problemen niet op.
  8. Ja dat deed ik dus, maar kreeg dan die reactie: "the command is not recognized". Nu opnieuw. De hele commandline: C:\WINDOWS:>sfc /scannow The command is not recognized Type HELP for a list of supported commands
  9. Hallo opnieuw, Ik ben eindelijk aan de installatiecd geraakt en heb de setup gestart. Alles leek goed te gaan, tot ik bij het deel kwam waar sfc / scannow moest ingevuld worden. Wanneer ik dit deed kreeg ik de boodschap "The command is not recognized Type HELP for a list of suported commands." Weet iemand hier raad mee?
  10. Ik was er mij van bewust dat ik die cd inderdaad nodig heb daarvoor, daarom zei ik ook dat ik er al naar op zoek ben. De vraag was echter of ik in de tussentijd iets kon doen. Print screen nemen heb ik ook al geprobeerd voor ik het topic startte, maar dat lukt niet. Ook internet of mozilla opstarten lukt niet. Bij alles wat ik probeer, krijg ik een foutmelding met een .exe fout. De problemen stapelen zich op, naarmate ik er verder in kijk. Een herinstallatie lijkt dan waarschijnlijk het beste idee. Eenmaal ik de cd heb gevonden zal ik je bovenstaande mogelijkheid eens uitproberen. Ondertussen zijn extra inputs steeds welkom.
  11. Ik lees in het aangegeven topic dat je hiervoor de installatiecd nodig hebt. Die is momenteel niet voorhanden en ik ben eigenlijk ook al op zoek naar een andere. Zijn er nog andere opties die ik in de tussentijd misschien kan proberen?
  12. Dag iedereen, Een familielid kwam bij mij langs met de vraag of ik een oude laptop, windows xp, weer aan de praat kon krijgen. Normaal kan ik wel hier en daar iets van computers, maar nu sta ik echt voor een raadsel. - Het begint eigenlijk al bij het opstarten, zodra hij opgestart is en naar het bureaublad gaat, krijg ik meteen een melding 0xc0150002. Ik heb het al even gegoogled, maar ik vind geen pasklare oplossing. Weet iemand hier soms raad mee? - Vervolgens laadt de computer de taakbalk en het startmenu niet. Ik krijg enkel een soort witte lijn op de taakbalk, waardoor de startknop en de pictogrammen naast de startknop niet zichtbaar zijn. De icoontjes rechts in de balk (bv. met de draadloze verbindingen, batterij, volume,...) worden wel weergegeven, maar aan de pixels is te zien dat er toch iets scheelt. - Programma's openen niet: ik probeerde firefox en paint te openen, maar ik kreeg steeds een foutmelding en geraak er dus niet in. De foutmelding verwijst naar een document in system32. Het zijn een hele resem problemen en ik zie niet meteen waar te beginnen. Welke oplossingen zijn er hier voor? Of is het misschien handigeren om de computer volledig opnieuw in te stellen? En hoe doe ik dat dan? Alvast bedankt voor de tijd. Soccermanu
  13. Bedankt! Ik zal de verschillende stappen eens uitproberen. Hopelijk werkt het! Enkel ter info: zou dit ook nog effectief zijn als ik het op een andere computer doe en het dus via usb-stick overplaats? Of moet het op de computer gebeuren waarop de bewerkingen worden gedaan?
  14. Het is inderdaad enkel met dit bestand. Wel, het document bevat nogal persoonlijke gegevens die ik niet meteen wil delen (sorry daarvoor). Kan je zonder de file enige tips geven i.v.m. hoe ik eventueel oudere versies van een excel-file kan terugvorderen?
  15. Dag iedereen, Ik heb een excelfile waar ik een klassement in bij hou en dat ik dus regelmatig gebruik. Ik sla dit ook regelmatig als back-up op op een USB-stick. Nu wou ik verder werken in dat bestand, maar blijken er verschillende zaken verdwenen te zijn. Zo zijn bv. de namen van de tabbladen weg en ook de geschreven teksten in het document zelf (uitleg bij cijfers) is verdwenen. Cijfermateriaal lijkt behouden, maar het is nogal onoverzichtelijk doordat er nu geen uitleg meer staat en aangezien ik niet alle cijfers uit mijn hoofd ken weet ik echter niet met 100% zekerheid of daar al dan niet iets verwijderd is. Dit is zowel het geval op de harde schijf als op de usb-stick. Het probleem deed zich ook pas voor na het overbrengen van de file naar de usb. Bij het openen van de file krijg ik ook de melding dat er mogelijk gevaar is dat buitenstaanders mijn gegevens kunnen stelen (terwijl dit document niet online gepubliceerd staat en ook nooit per e-mail verzonden is). Hierbij wil ik wel zeggen dat ik een virusscan op de file heb losgelaten, maar die heeft niets gevonden. Weet er soms iemand of er een manier is om mijn gegevens terug te vinden en deze situatie ongedaan te maken? Alvast bedankt voor elke nuttige hulppoging!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.