Ga naar inhoud

Corne555

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Corne555

  1. Het script draait nu al uren. Er gebeurd echter al 2 uur niets.
  2. Wou een bijlage doen via mail, kreeg ik een berichtje van mijn antivirus, dat er wederom een Trojaans paard in quarantaine gezet. Dat is al de 3de deze maand. Begin me nu wel zorgen te maken. Moet ik verder gaan hiermee of overnieuw beginnen. Corné Denk dat ik het probleem heb gevonden. De bestanden van dat spel blijven er maar op staan onder allerlei bestandjes. Als ik deletet krijg ik de hele tijd bericht met in quarantaine geplaatst of verwijderen ongewenst programma. Kortom er is nog niets verdwenen.
  3. ah gevonden. Ben ook echt een digibeet zoek-results.txt
  4. Ja het is gelukt. Chrome doet het weer. Adblocker ook. Dus helemaal tevreden. Moet ik nog meer stappen ondernemen om vervolg uit te sluiten? Bijlage lukt niet te versturen?
  5. Het script draait nu al een half uur. Is dat normaal?
  6. Beste Allen, Het zit dus zo. Ik wilde een game via internet downloaden, niet oplettend heb ik het spel gedownload met allemaal bijzaken. Op 12% liep de download vast. Een paar sec erna gaf McAfee aan dat er een Trojaans paard gedetecteerd was en heeft het geblokkeerd. Mijn laptop liep vast en heb ik toen maar opnieuw opgestart. Er was niet echt iets aan de hand. Echter kwam ik er dus achter dat de download adblocker eraf had gegooid als een van de bijzaken. Werd weer overspoeld door grote hoeveelheden reclame, dus adblocker was echt een must. Toen ik op de gratis versie drukte leek het heel even te downloaden maar gaf toen een internet-fout aan. Op alle adblockers gaf die hetzelfde aan. Al mijn extensies waren overigens weg. Internet is voor mijn gevoel ook veel trager. Ik dus de laptop opnieuw opstarten, maar adblocker weigerde te downloaden. Las op andere forum dat mensen dezelfde fout hadden, maar door Chrome te deleten en opnieuw te downloaden bij iedereen het probleem opgelost was. Ik dus met goede moed Chrome gedeletet, wilde het weer opnieuw downloaden, maar het gaat even goed en dan stopt die er weer mee. Ben bang dat hij het met meerdere dingen doet. Maar Ccleaner kon ik wel normaal downloaden. Weet iemand wat het probleem is? Alvast hartelijk dank voor de moeite, Corné
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.