Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Kris Van Eyck

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kris Van Eyck

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 28-06-1962
 1. Op mijn computer staat Office 2000. Ik heb nu Office 2007 gekocht. Moet ik eerst de Office 2000 verwijderen alvorens ik de Office 2007 installeer. Kan ik daarna de documenten die in Office 2000 zijn gemaakt nog lezen?
 2. Ik heb als besturingssysteem Windows XP en verder "Office 2000". De berichten worden verstuurd met Vista en Windows 2007.
 3. Hallo, Wanneer iemand mij een email verstuurd met een bijlage die in Windows Vista is gemaakt, kan ik de bijlage niet openen. Er zou een programma zijn dat ik kan downloaden zodat ik de bijlage wel kan openen. Welk? Groeten Kris
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.