Ga naar inhoud

Johhn

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Johhn

  1. Ze hebben er vandaag even naar gekeken en het bleek te liggen aan dat de temperatuur verkeerd werd gemeten. Het is nu in elk geval opgelost. Nogmaals bedankt voor je hulp!
  2. Mijn vader heeft een elektronica bedrijfje en die had toevallig een stagiair die als hobby pc's in elkaar zet, die heeft deze ook in elkaar gezet. Mijn pa neemt hem morgen mee naar zijn werk en dan gaan ze er even naar kijken. mochten ze het niet kunnen vinden dan zal ik alsnog even foto's maken. in ieder geval bedankt voor je reactie! ik was benieuwd of het aan de koeler kon liggen.
  3. Ik heb vorige week zelf een budget game pc in elkaar laten zetten maar toen ik hem uitprobeerde bleek dat de processor heel erg warm wordt. Ik had World of Warcraft op ultra gezet en ineens stopte de pc ermee. later ging ik op speccy kijken en toen bleek dat de processor tijdens WoW tegen de 100 graden aanliep. dit leek mij veel te hoog en ik vroeg me af of iemand weet waardoor dit komt en misschien een oplossing heeft. als ik niet aan het gamen ben dan is de processor ongeveer 50 graden. Ik heb de pc op aanraden van een vriend via tweakers gekocht. De onderdelen zijn te vinden op: http://tweakers.net/reviews/3772/3/desktop-best-buy-guide-november-2014-budgetgamesysteem.html
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.