Ga naar inhoud

Mortier182

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mortier182

  1. Ja, alle printers hebben een vast IP-adres. De reden waarom we draadloos werken is dat de printers 'ambulant' moeten zijn. Ze moeten in verschillende lokalen kunnen staan. Bedankt!
  2. Het zijn HP Laserjets (verschillende modellen, maar allemaal met draadloze verbinding). Voorbeeld model: HP Laserjet P1102w Bedankt!
  3. Hey! Alvast bedankt om te reageren. Ikzelf heb weinig ervaring met netwerken. Via Wireshark zag ik dat er enorm veel broadcast signalen waren van verschillende computers naar het IP-adres van de printer. Voorlopig gebeurt alles zonder printserver. Op elke computer (60-tal) staat de draadloze printer geïnstalleerd. Kan dit opgelost worden door een printserver in te schakelen? Als ik me niet vergis, verdwijnen de broadcast signalen dan aangezien de server altijd zal aanstaan. Nogmaal bedankt
  4. Hey We hebben een probleem in ons bedrijfsnetwerk. Onlangs hebben we enkele draadloze printers gekocht. We gebruiken deze niet dagelijks, dus staan ze meestal uit. Wanneer ze uit staan, sturen onze computers voortdurend een broadcast signaal om de printers te vinden. Dit vertraagt ons netwerk enorm. Enig idee hoe dit op te lossen valt? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.