Ga naar inhoud

patsy.m

Lid
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over patsy.m

  • Verjaardag 25-04-1960

patsy.m's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ik wil OS X kopiëren op een USB stik: dus een (installatie) bootable USB stick maken via "Programma’s ▸ Hulpprogramma’s ▸ Terminal Bij het starten van "Terminal" vraagt hij om een commando in te typen (ik heb dat commando getypt) dan vraagt hij: "voer wachtwoord in" en daar start mijn probleem. Welk wachtwoord?? Ik heb alle mogelijke wachtwoorden die ik voor mij mac gebruik al ingetikt zonder resultaat. Iemand enig idee hoe ik verder geraak en vooral "welk wachtwoord" bedoelt hij eigenlijk?
  2. Heb het anders opgelost: heb die Parallels eraf gesmeten, telkens als ik problemen had met de computer was het in Parallels. Dat was in eerste instantie ook de reden waarom ik een Apple (iMac) gekocht heb maar de bank werkte vroeger nog niet met OS X nu wel dus en mijn oud facturatie programma was ook nog onder windows, vandaar Parallels. Als ik al problemen had met mijn iMac was het enkel omdat ik er nog niet mee overweg kon, nu is dat probleem ook opgelost en met de Parallels eraf en een nieuw facturatieprogramma dat op mijn macske draait ben ik verlost van windows, halleluja xD Dus, bedankt voor uw reactie, maar 't is niet meer nodig, Internet Explorer ligt in de vuilbak, leve Safari !
  3. Inloggen lukt, print screen ook (dus geen printer probleem) maar als ik iets anders wil uitprinten moet ik eerst het bestand openen en dan krijg ik: 'internet explorer werkt niet meer', ik moet heropstarten en alles herbegint van vooraf aan tot aan... Ik werk in Parallels op mijn iMac met Windows 7 voor bankverrichtingen. Ik geraak zonder problemen op de website van de bank, kan inloggen en alles opvragen zoals bijvoorbeeld de rekening uittreksels (in pdf bestand) maar van zodra ik vraag om af te printen krijg ik: "internet explorer werkt niet meer"? Ook als ik het in een ander dan een pdf bestand opvraag kan ik het niet openen, ik krijg telkens opnieuw "internet explorer werkt niet meer", ik krijg er het zuur van ! Iemand enig idee en oplossing ? Alvast dank... ! Oh ja, voor ik het vergeet: dit krijg ik te zien als ik de foutdetails opvraag: Internet explorer werkt niet meer Probleemhandtekening: Gebeurtenisnaam van probleem: APPCRASH Naam van de toepassing: IEXPLORE.EXE Versie van toepassing: 10.0.9200.16635 Tijdstempel van toepassing: 51b7a8e3 Naam van foutmodule: WBLIND64.dll Versie van foutmodule: 7.1.0.0 Tijdstempel van foutmodule: 4c20bc67 Uitzonderingscode: c0000005 Uitzonderingsmarge: 000000000005f440 Versie van besturingssysteem: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Landinstelling-id: 2067 Aanvullende informatie 1: 08e2 Aanvullende informatie 2: 08e2ffa134dcf4da4074b8c9ad27ea84 Aanvullende informatie 3: 07e6 Aanvullende informatie 4: 07e6a496335e564acd757c97cf78299d
  4. Ik werk in Parallels op mijn iMac met Windows 7 voor bankverrichtingen. Ik geraak zonder problemen op de website van de bank, kan inloggen en alles opvragen zoals bijvoorbeeld de rekening uittreksels (in pdf bestand) maar van zodra ik vraag om af te printen krijg ik: "internet explorer werkt niet meer"? Ook als in het in een ander dan pdf bestand opvraag kan ik het niet openen of ik krijg telkens opnieuw "internet explorer werkt niet meer", ik krijg er het zuur van ! Iemand enig idee en oplossing ? Alvast dank... ! - - - Updated - - - Oh ja, voor ik het vergeet: dit krijg ik te zien als ik de foutdetails opvraag: Internet explorer werkt niet meer Probleemhandtekening: Gebeurtenisnaam van probleem: APPCRASH Naam van de toepassing: IEXPLORE.EXE Versie van toepassing: 10.0.9200.16635 Tijdstempel van toepassing: 51b7a8e3 Naam van foutmodule: WBLIND64.dll Versie van foutmodule: 7.1.0.0 Tijdstempel van foutmodule: 4c20bc67 Uitzonderingscode: c0000005 Uitzonderingsmarge: 000000000005f440 Versie van besturingssysteem: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Landinstelling-id: 2067 Aanvullende informatie 1: 08e2 Aanvullende informatie 2: 08e2ffa134dcf4da4074b8c9ad27ea84 Aanvullende informatie 3: 07e6 Aanvullende informatie 4: 07e6a496335e564acd757c97cf78299d
  5. Heb ondertussen begrepen dat ik dat specifieke zinnetje onder 'Safari' dat mysterieus verdwenen is niet meer terugkrijg en dus via een andere weg de caches moet verwijderen, wat ik momenteel ook doe. Vermits niemand kan helpen om het terug op DIE plaats te krijgen, sluit ik deze vraag maar af... dank aan allen die reageerden. mvg, Patsy
  6. Bij het afsluiten van Safari, klikte ik voordat ik op "Stop Safari" klikte altijd eerst: "cachebestanden verwijderen" aan. Nu blijkt dat aan-klik-zinnetje plots verdwenen in het menu onder Safari. Waar is dat naar toe? Maar vooral: hoe krijg ik dat zinnetje er terug in, zodat ik het opnieuw kan gebruiken/aanklikken. Dank voor elke reactie!
  7. Hé, toch bedankt voor de moeite ! Hopelijk komt er nog iemand met een goed idee op de proppen !
  8. Neen, lukt niet, geeneen van allemaal! Als ik de link invoer in Terminal moet ik na enter mijn wachtwoord invullen en ik krijg daar niks meer bij getypt !? Als ik het nog es probeer na <enter> krijg ik 2de poging te zien en weer kan ik niks intikken? De andere zaken heb ik ook nagecheckt en wat moet aangevinkt staan is aangehinkt enz... pfff, ik word er lastig van. Ik maakte zonet een word documentje 'test' sleepte het zichtbaar naar de prullenmand en hoorde direct het 'verwijder' geluidje, er wordt zelfs niks gevraagd via een pop-up of zo, neen: direct weg. Doe ik het via: verplaatst naar prullenmand: idem. Om gek van te worden !!
  9. Hallo, Als ik een bestand verwijder op mijn iMac naar de prullenmand en ik wil naderhand mijn prullenmand legen dan is dat ding altijd leeg !? Als ik bij Finder 'prullenmand' intik krijg ik het volgende te zien: AlbumData2.xml Als ik dat wil openen gebeurt er niks, en als ik insisteer dan open Parallels Desktop en daar is zelfs helemaal geen prullenmand te vinden ? HELP ! Weet iemand raad?
  10. Als ik aanklik: "opslaan als" krijg ik volgende keuzes: Structuur: PowerPoint-presentatie (.pptx) Algemene indelingPowerPoint 97 – 2004-presentatie PowerPoint-sjabloon (.potx) PowerPoint 97-2004-sjabloon (.pot) Film (.mov) PDF Speciale indelingen PowerPoint-voorstelling (.ppsx) PowerPoint 97 – 2004-voorstelling (.pps) PowerPoint-presentatie met ingeschakelde macro’s (.pptm) PowerPoint-sjabloon met ingeschakelde macro’s (.potm) PowerPoint-diavoorstelling met ingeschakelde macro’s (.ppsm) Overzicht/Rich Tekst Format (.rtf) Office-thema (.thmx) PowerPoint-invoegtoepassing (.ppam) PowerPoint 98 – 2004-invoegtoepassing (.ppa) JPEG PNG GIF BMP TIFF
  11. Sorry, maar ik heb "PowerPoint-voorstelling - Een presentatie opslaan die altijd wordt geopend in de weergave Diavoorstelling." niet staan bij: Opslaan als. Ik werk niet onder Microsoft maar onder OS X (Lion 10.7)= besturingssysteem op mijn iMac. Op de doos staat: "Microsoft Office: mac 2011..."
  12. Mijn besturingssysteem: OS X Lion 10.7 Via Parallels heb ik Microsoft Word PowerPoint en Excel. Nu ik thuis zit na een zware operatie, heb ik voor de eerste keer een PowerPoint presentatie gemaakt van foto's die ik had van een feestje. Enig probleem: als ik mijn 'trots' verstuur via e-mail krijgt men de werkbalk en dies meer te zien ipv van wat ik wou: enkel en alleen een (schermvullende) dia voorstelling van mijn presentatie. Iemand zei me: opslaan onder 'pps' ipv onder het huidige 'pptx' maar ook dat veranderde helemaal niks aan de situatie Niemand kan veranderingen aanbrengen aan mijn presentatie vermits ik het opgeslagen heb met een paswoord, maar het is toch niet leuk en niet mooi dat mijn presentatie verschijnt met de PP werkbalk en alle erbij horende zaken. Ik wil dat men bij het openen enkel mijn diavoorstelling ziet, zoals alle powerpoint mailtjes die ik ontvang ook opengaan, zonder die werkbalken. Kan iemand mij helpen aub? Alvast dikke merci hé !
  13. Gevonden ! Via 'Safari' zelf -> Voorkeuren -> Privacy... en 't is gelukt !
  14. CCleaner gedownload, uitgevoerd en... noppes, kan nog steeds geen stem uitbrengen op die :eviltongue:brief ! Niet dat die brief mij interesseert hoor, maar dat is de beste manier om te controleren en blijkbaar herkent de krant mij als ik naar hun site ga, zelfs als ik niet ingelogd ben, dus via mijn Mac hé ! Grrr. Als u of iemand anders nog een idee heeft: graag !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.