Ga naar inhoud

vdbruben

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vdbruben

  1. Ik ben momenteel in het bezit van een HP Envy 15-J000EB laptop. Intel Core i7 4700MQ 2.4 GHz 12 GB RAM NVIDIA GeForce GT 740M Windows 8 Ik zou in de toekomst graag fifa 16 willen spelen, maar ik twijfel of mijn laptop daar wel geschikt voor is.
  2. Ik zal morgen mijn laptop opsturen voor reparatie, hij is toch nog onder garantie.
  3. De schijfcontrole werd zowel op de C als op de D schijf uitgevoerd.
  4. Bij de errorscan waren er geen rode blokjes te zien en bij de schijfcontrole zijn er ook geen fouten gevonden.
  5. Ik heb gisteren de error scan 15 uur laten draaien, maar toen zat het nog maar aan 1/3.Hier het resultaat van de Benchmark:
  6. Nee er was geen download bezig. De belasting schommelt constant tussen 70 en 100 %, ook wanneer mijn laptop al enkele uren is opgestart.
  7. http://speccy.piriform.com/results/qmiEajS4XVHayQQdEIuCzhp
  8. Fel bedankt, hij gaat een heel stuk sneller nu Maar als ik bij taakbeheer kijk zie ik dat mijn schijf nog altijd vaak op 100% draait. Wat zou het probleem kunnen zijn?
  9. In de bijlage het zoek-bestand zoek-results.txt
  10. Mijn laptop heeft vandaag enkele updates uitgevoerd, en nu lijken beide problemen van de baan. Toch bedankt!
  11. Ik ondervind de laatste tijd 2 problemen: Wanneer ik op mijn bureaublad of in een map met mijn rechter muisknop op een bestand druk, dan loopt mijn laptop vast. Bij taakbeheer staat mijn schijf constant op 100%. In de bijlage het log bestand. log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.