Ga naar inhoud

xFrederique

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

xFrederique's prestaties

  1. Ik heb bij de vorige afbeelding ook de veilige modus geselecteerd en toen bleef hij na het inloggen hangen op het welkomstscherm zoals in de vorige afbeelding. ik heb nu nogmaals f8 getokkeld en kom weer uit bij het volgende menu (zie afbeelding). als ik hier veilige modus selecteer blijft hij weer hangen op het welkomstscherm. vandaar dat ik mij afvroeg hoe ik dan bij systeemherstel kom in veilige modus. bedoelt u soms de optie 'uw computer herstellen' die in de onderstaande afbeelding geselecteerd staat?
  2. Hoe selecteer ik systeemherstel als ik niet in de veilige modus kom? m.v.g.
  3. helaas blijft hij dan hangen op het welkomstscherm (zie foto). dat doet hij ook als ik veilige modus met prompt opdracht.
  4. Oh excuses, dat was niet helemaal duidelijk, ik bedoel het pijltje (ik noem dat meestal cursor maar dat is niet de juiste benaming) ik zie alleen het pijltje in het scherm verder helemaal niks, achtergrond is zwart zoals op de foto, ook op een ander scherm
  5. Beste fcbbrugge bedankt voor uw reactie. Ik ben er vrij zeker van dat het scherm niet kapot is aangezien mijn PC wel gewoon normaal opstart (inlogscherm, welkomstscherm etc.) maar het bureaublad dus gewoon niet opkomt. Het was ook nogal stom dat ik em zo hard dichtklapte.. dus u denkt dat het aan de HDD ligt? ik heb mijn laptop al eens aangesloten op een ander scherm met HDMI maar krijg op dat scherm precies hetzelfde te zien (zwart scherm met cursor) Ik heb deze week ook al eens een computerhulplijn gebeld die vertelden mij dat het misschien een registerfout is. (zij zouden mij deze week een CD sturen met een toolkit erop, maar dit duurt inmiddels al ruim anderhalve week, dus dan ga ik op zoek naar andere hulp)
  6. Beste, Ik ben nieuw op dit forum dus excuseer mij als ik iets verkeerd doe. Ik heb al een geruime week opstartproblemen met windows 7, uit het niets. De computer start gewoon op zoals normaal, ik moet mij inloggen en krijg vervolgens het 'welkomscherm'. Hierna zou normaliter het bureaublad starten maar het scherm blijft zwart met alleen de cursor die ik kan bewegen. Ik heb al geprobeerd in veilige modus op te starten en ook in veilige modus met promptopdracht, maar beiden werken niet (blijven hangen of krijg weer precies dezelfde procedure als wanneer ik mijn laptop normaal opstart). ik heb vervolgens geprobeerd Ubuntu vanaf een DVD op te starten. Hij start gewoon normaal op, ik moet selecteren welke taal en of ik Ubuntu wil installeren of uitproberen vanaf de DVD. ik kies de laatste optie. Vervolgens begint hij met opstarten, er volgt een zwart scherm en dan doet hij niks meer, ook geen bureaublad. Ik heb de Ubuntu DVD op andere computers geprobeerd en daar komt na een aantal seconden zwart scherm gewoon het Ubuntu bureaublad. Dus zelfs in een ander OS start mijn computer het bureaublad niet op, hij blijft daar gewoon hangen. ik was er eerst van overtuigd dat het aan windows lag, een softwarematig probleem, maar aangezien hij ook Ubuntu niet fatsoenlijk start begin ik toch te twijfelen of het niet misschien aan de hardware ligt. ik heb een aantal dagen geleden per ongeluk mijn laptop wat hard dichtgeklapt (het scherm is verder nog prima in orde). bijgevoegd zit een afbeelding van hoe mijn scherm eruit ziet na het welkomstscherm Enig idee wat misschien het probleem zou kunnen zijn en hoe dit op te lossen? groetjes, Frederique
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.