Ga naar inhoud

XWarszawski

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over XWarszawski

  • Verjaardag 14-11-2001

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

XWarszawski's prestaties

  1. Ja maar eerst was ik 'Newbie' ,en hoe kan je bij een crew?
  2. O ja Hoe krijg je een hogere rang in dit forum? P.S. (Later toegevoegd) Door dit bericht ben ik member
  3. Eventjes Gerekend Desktop onderdelen + keyboard + webcam + display + USB 3.0 (Back-Up Windows) + externe harde schijf ( om back-up's op te maken voor het onderhouden) + Windows 8.1 Full Version = € 1942.23 Ik denk dat ik toch wel zelf zal proberen hem in elkaar te steken ( de handleidingen van Lego begreep ik zelfs)
  4. Ik zag op een tutorial video dat je jezelf eerst moet ontladen, hoe kan ik dat doen? En klopt het dat als ik Windows 8 als OS wil hebben ik dat op een disk moet kopen?
  5. En de koellijm ofzo hoe en wanneer moet je dat vervangen en hoe onstof je een desktop het best
  6. Zou je een een paar tips kunnen geven over het maandelijks onderhoud dingen die moeten worden nagekeken enzo
  7. Oke is het trouwens moeilijk om die desktop in elkaar te steken?
  8. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Gamen,Recorden van games en renderen Wat is mijn budget? - Niet meer dan € 1500 Een merkcomputer of een samenstelling? - Samenstelling Ga ik overklokken? - Alleen als het zonder risico's kan Ga ik later upgraden? - Waarschijnlijk wel Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Nee Ga ik zelf assembleren? - ja ( hiermee bedoel ik dus dat ik alle onderdelen apart koop en dan zelf in elkaar zet) Heb ik een besturingssysteem nodig? - Ja Windows 8 Ga ik zelf installeren? - Ja Heb ik specifieke wensen? - Ik ergens gezien dat de Intel Core i7 5960x de beste is en die zou ik als hij inderdaad de beste is ook willen gebruiken Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Nee geen specifieke winkel, België
  9. Hallo Ik zou een goede game/youtube pc willen samenstellen Alleen ben ik daarin nogal wat nooberig Die pc zou ik gebruiken voor het recorden van video's het renderen ervan en games spelen. Is er iemand die me kan helpen P.s. Prijs boeit niet maar ook niet overdrijven XWarszawski
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.