Ga naar inhoud

Surferke

Lid
  • Items

    80
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Surferke

  1. Beste, was vergeten te zeggen dat de computer verplaatst is geweest en bij nader inzicht waren de kabels niet goed aangesloten. Toch bedankt.
  2. Beste, PC vindt geen geluidskaart meer. Help mij aub.
  3. Beste, jullie mogen deze topic sluiten, toch blijkbaar geen reactie meer. Dank u.
  4. Als ik diskdigger zou gebruiken waar moet ik het programma installeren op PC of op GSM. De pc herkent de gsm als een station. Dank u wel.
  5. Beste, Als ik whatsapp verwijder en opnieuw installeer ben ik dan als mijn whatsapp-vrieden kwijt. Groeten.
  6. Beste, Ben een mooie reeks foto's verloren. Ik werk met een samsung galaxy core j6. Na een lange chat via whatsapp met veel foto's stonden deze foto's in de fotogalerij. Bij het verwijderen van de chat ben ik alle foto's kwijt. Zijn deze nog te herstellen.
  7. Beste, Ik heb alles uitgevoerd zoals beschreven en Edge werkt terug. Dank voor de hulp, u mag dit topc sluiten. Groeten Patrick.
  8. hallo, Ook daar staat hij niet tussen sorry.
  9. hallo, Edge staat niet meer in de lijst met apps, ik denk dat ik hem verwijdert heb.
  10. Beste, Als ik op de snelkoppeling druk van Edge gebeurt er niets. Iemand een idee.
  11. Beste, Gmail account is terug in orde dit na reset. verder heb ik bij alle apparaten de synchronisatie ingeschakeld en alles begint normaal te worden. Bedankt voor de hulp en u mag dit topic sluiten aub. Groeten Patrick.
  12. Hallo, Wel telkens ik alles sluit chrome ed , bij de volgende opening van chrome staat de gmail account onderbroken , dus moet ik telkens mijn wachtwoord opnieuw ingeven.
  13. Beste, Ben bijna gek, momenteel zijn beide gesynchroniseerd, maar telkens als ik de browser sluit op pc wordt mijn gmail account onderbroken. Wat nu. Thx.
  14. Beste, Bedankt voor alle hulp maar ik geraak niet verder, fa efkes laten ruste en terug oproepen. Alvast bedankt.
  15. hallo, Stel ik gebruik op de tablet een gmailaccount en op de Pc maak ik een nieuwe account aan bij gmail zou het dan lukken. grtjs.
  16. Beste , Dit staat zo ingesteld, maar nu is alles op de tablet weg van favorieten.
  17. Beste, Weet niet goed wat ik moet uitschakelen. Moet item web en app activiteit onderbreken ook uit staan? Dank u.
  18. Beste, Wanneer ik opzoek in google komt deze zoekterm automatisch op tablet van mijn echtgenote. Vaste Pc verbonden met router en tablet draadloze verbinding. Op beide zoeken via google en browser chrome. Iemand een idee hoe dat kan, dank u.
  19. Beste, Voor mij mag dit item gesloten worden , dank voor de hulp. Groeten.
  20. Hey, Inderdaad de lege mappen welke ik alleen met unlocker kon verwijderen waren nu ook niet weg. Hierbij link : https://sourceforge.net/projects/rem-empty-dir/
  21. Hallo, Toch nog een vraag, heb een programma gevonden met namen : REMOVE EMPTY DIRECTORIES van Jonas John. Dus dit programma spoort lege mappen op om ter gelijke tijd te verwijderen. Na mijn scan meer dan 1100 entry's gevonden, mag ik die verwijderen. Kunt u dit eens nazien, gevonden via google. Dankuwel.
  22. Hallo, Probleem met windows.old is reeds opgelost, via schijfopruiming. Grtjs.
  23. Beste, Ik verwijder nu en dan een paar mappen, maar laat ze voorlopig in prullenbak zitten, kan vanaf daar terug herstellen. Bedankt voor de hulp. Groetjes. End.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.