Ga naar inhoud

nurejevas

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over nurejevas

  • Verjaardag 06-04-1977

nurejevas's prestaties

  1. Helaas krijg ik volgende foutmelding: 'No video URL found'.
  2. Wie weet een manier om de clipjes uit de mediatheek van een.be te downloaden? Bijvoorbeeld het filmpje dat je kunt bekijken op volgende internetpagina: Eén - De Rode Loper - De vrouw achter de man | Eén Alvast hartelijk bedankt voor de hulp!
  3. Telkens als ik RealPlayer tracht te maximaliseren zodat de speler het hele scherm vult, wordt dit ongedaan gemaakt na het afsluiten. Dit betekent dat ik telkens opnieuw het formaat moet aanpassen. Zou er geen manier zijn om ervoor te zorgen dat de schermgrootte van RealPlayer iedere keer behouden blijft?
  4. Ondertussen ben ik er al achter gekomen dat het opstartprobleem niet te maken heeft met het feit dat er niet één maar twee externe harde schijven aangesloten zijn. Het probleem wordt veroorzaakt wanneer de nieuwe externe harde schijf is aangesloten, Medion MD 90107 van 1 TB (gekocht in de Aldi). Elders heb ik gelezen dat de bootvolgorde in het BIOS misschien aangepast moet worden.
  5. Onlangs schafte ik me een tweede externe schijf aan (van 1 000 GB). Ik had er al eentje van 500 GB. Het lukt me echter niet om beide schijven tegelijkertijd aan te sluiten. Immers, wanneer ik de pc dan opnieuw wil opstarten, stopt het proces meteen op de pagina met volgend overzicht: auto-detecting pri master ... ide hard disk; auto-detecting pri slave ... ide hard disk; auto-detecting sec slave ... atapi cdrom; pri master: nar61ha0 maxtor 6k040L0 - ultra dma mode-6; pri slave: 3.02 st315323a - ultra dma mode-4; sec master: ysob lite-on dvdrw shw-1635s; sec slave: tane benq dvd-rom 16 maal. Daarom vermoed ik dat er een conflict optreedt tussen beide externe harde schijven. Valt hieraan wat te doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.